Ljeto još traje

Domaće zvijezde uživale na najšarmantnijem pikniku u gradu i čarobnom koncertu Matije Cveka

Koncert Matije Cveka Koncert Matije Cveka Matej Grgić/PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Matije Cveka Mirna Medaković Stepinac Elizabeta Brodić Ogi Antunac Amar Bukvić Koncert Matije Cveka Koncert Matije Cveka +0 Koncert Matije Cveka Galerija

Ljeto još uvijek traje i idealno je vrijeme za piknik i druženje u skrivenim zelenim oazama. Ako uz idilično uređenje možete uživati u vrhunskim street receptima poznatih chefova, hladno pivo i koncerte popularnih glazbenika, piknik u gradu je prava stvar za vas.

U dvorištu Likovne akademije uz odlične zvuke Matije Cveka & The Funkensteins otvoren je desetodnevni piknik na kojem ćete svaki dan do 30. kolovoza uživati u opuštenim ljetnim trenucima.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Otvorenje sad već tradicionalnog piknika nisu propustili ni poznati obožavatelji Amar Bukvić, Petra Kurtela, Mirna Medaković Stepinac, Daniel Bilić, Aleksandra Milinković, Edvin Liverić, Nina Mia Čikeš, Elizabeta Brodić, Aleks Curać Šarić i drugi.

Centralno mjesto za druženje u parku kojim dominira Meštrovićeva skulptura su popularne sjenice koje pružaju privatnost i prostor za neometano uživanje u hrani i piću. Za sve koji ipak žele osjetiti dojam piknika na travi, tu su dekice i jastučići s kojima možete stvoriti vlastiti piknik ugođaj.

Ljubitelji knjiga doći će na svoje jer im je na raspolaganju jedina pop up zelena knjižnica u gradu. Uz brojne lampice, jastučiće, košare, piknik stoliće i cvijeće, park Likovne akademije u sljedećih će 10 dana biti najšarmantnije mjesto za odmor u gradu.

Svaki dan od 20. do 30. kolovoza na piknik pozornici nastupat će mladi i talentirani glazbenici. Nakon otvorenja i Matije Cveka, u petak 21. kolovoza nastupit će Vinko Ćemeraš s bendom Talvi Tuuli, a uslijedit će koncerti Nikole Marjanovića, grupe Pavel, Jure Brkljače, Lu Jakelić te druga glazbena iznenađenja.

Na zelenoj travi, uživanje u hrani, pivu i glazbi, sukladno svim epidemiološkim mjerama, trajat će od 15 sati do ponoći radnim danom, te od 12 sati do ponoći vikendom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene