'Stvara duševni nemir'

Balašević digao vjernike na noge

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević uskoro će održati prvi koncert u Novom Pazaru. Interes građana je velik, no javili su se i oni kojima koncert nimalo ne odgovara.

Nastup Đorđe Balaševića u Novom Pazaru našao se na meti kritika. Balaševića su kritizirali portali bliski sandžačkom muftiji Muameru Zukorliću jer se smatra da 'njegove pjesme vrijeđaju inteligenciju i stvaraju duševni nemir', piše Blic.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Obična muha napravila je od njega legendu na Balkanu

Portal 'Sandžakpress' piše kako je 'Balaševićeva 'Pesma o tetku' pjesma o psovanju Boga u kojoj na najgnjusniji način psuje i vrijeđa Boga i Stvoritelja svijetova'.

Na Balaševićev način - Posebnom pjesmom oprostio se od Kemala Montena

Službenog komentara od strane institucija nije bilo, a organizatori koncerta tvrde da pisanja tog portala nisu negativno utjecala na građane Novog Pazara, jer je Balaševićev prvi nastup u tom gradu stvorio veliko zanimanje. Toliko da će se možda organizirati i drugi koncert 'panonskog mornara'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene