Nekadašnja seks-bomba!

Slavnoj glumici senzacionalna prozirna haljina dala je savršenu dozu seksipila, zbog njene linije teško biste pogodili koliko joj je stvarno godina!

Demi Moore - 1 Demi Moore - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 3 Demi Moore - 4 Demi Moore - 5 Demi Moore - 6 Demi Moore - 2 Demi Moore - 4 Demi Moore - 2 Demi Moore - 3 Demi Moore - 4 +19 Demi Moore - 1 Galerija

Demi Moore oduševila je posljednjim outfitom na rođendanu jednog modnog brenda, na ovakvoj figuri pozavidjele bi joj puno mlađe dame.

Jedna od najpoznatijih glumica na svijetu Demi Moore svojom je posljednjom pojavom oduševila prisutne.

Glumica je stigla na proslavu rođendana modnog brenda Dolce& Gabbane u Milanu, a za ovu je prigodu odabrala potpuno prozirnu, dugačku haljinu.

Ispod haljine od cirkona nosila je crni grudnjak i gaćice, a okupljeni se nisu mogli načuditi njezinoj fantastičnoj liniji u 62. godini. 

Ocijenite ovo izdanje Demi Moore

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U javnosti se već neko vrijeme nagađa da se podvrgnula estetskim zahvatima, ona o tome ne govori, no nagađa se kako koristi filere i botoks.

Pogledaji ovo Demi Moore Celebrity Slavna glumica nakon odmora na jahti milijardera privukla pažnju neobičnim detaljem na sebi, evo zašto svi pričaju o njoj!

Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer Willis, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Pogledaji ovo Demi Moore Celebrity Bila je seks-simbol 90-ih, a sada je u minijaturnom bikiniju pokazala da zaslužuje tu titulu i uoči 61. rođendana!

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga zapravo nije imala ozbiljne veze.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 +23 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea optočena biserima najavila novu epizodu našeg showa, zanosne noge u minici bile su u prvom planu: ''Extra si!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene