Malo pretjerala?

Slavna glumica nakon odmora na jahti milijardera privukla pažnju neobičnim detaljem na sebi, evo zašto svi pričaju o njoj!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 7 Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 4 Demi Moore - 6 Demi Moore - 1 Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 +22 Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Galerija

Demi Moore nakon ljetovanja s Jeffom Bezosom uhvaćena je na ulicama zapadnog Hollywooda, svi su odmah primijetili njeno neobično zategnuto lice.

Glumica Demi Moore nakon ljetovanja na jahti Jeffa Bezosa uhvaćena je na ulicama zapadnog Hollywooda nakon odlaska frizeru.

Paparazzi su glumicu uhvatili dok je hodala prema automobilu, a na fotografijama je odmah očito njeno pomalo čudno zategnuto lice i po nekima previše mladoliko lice. Ove fotografije potaknule su sumnju da se odmah po povratku u Ameriku podvrgnula botoksu, a i strani mediji raspisali su se o tome kako izgleda vrlo mladenački.

Inače, Demi se mnogi dive i zbog fantastične mršave figure koju ima sa 60 godina, a to su dokazale i fotografije s ljetovanja u kupaćem kostimu.

Život joj je obilježio brak s glumcem Bruceom Willisom s kojim ima i tri kćeri, Rumer te blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se danas odlično slaže s njegovom novom suprugom Emmom Heming i obitelji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +21 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 +9 Slaven Bilić, 2008. godina Nekad i sad Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene