Super zgodna!

Zbog novih paparazzo fotografija rijetki vjeruju da je ušla u sedmo desetljeće, a njezina pojava u badiću sve je zadivila!

Demi Moore Demi Moore Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore - 6 Demi Moore - 4 Demi Moore - 5 Demi Moore - 2 Demi Moore - 2 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 1 +16 Demi Moore i Rumer Willis - 2 Galerija

Demi Moore snimljena je ovih dana kako u crnom badiću uživa na luksuznoj jahti, dok se u međuvremenu šuška i kako je stigla u Hrvatsku.

Holivudska glumica Demi Moore ovih je dana uživala u društvu milijardera Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez u plovidbi njihovom superjahtom, koja je viđena i kod Dubrovnika, ali slavna ekipa još se nije pojavila u javnosti.

No pojavile su se paparazzo fotografije 60-godišnje Demi snimljene dok su bili u Grčkoj, a na kojima ona nosi crni dvodijelni badić i pokazuje zavidnu figuru na kojoj joj zavide i upola mlađe kolegice.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Demi je nedavno snimljena na jednoj razuzdanoj zabavi u Grčkoj, na kojoj je uživala u društvu svojih prijateljica, a slavile su rođendan jedne od njih, Veronice Pastre. Žene su uživale uz elektroničku glazbu, a glumicu je netko snimio dok je s prijateljicom plesala na klupi pokraj stola.

Na sebi je imala lepršavu zelenu haljinu i raspuštenu kosu, a gotovo nitko ne bi rekao da Demi ima već toliko godina i da polako ulazi u sedmo desetljeće života.

Posjetimo, Demi je bivša supruga slavnog glumca Brucea Willisa, koji se trenutačno bori s teškom demencijom, a s njim ima i tri kćeri, Rumor te blizanke Talullu i Scout.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 7 +26 Eva Longoria - 3 Celebrity Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Schumacher - 3 Mick Schumacher - 5 Mick Schumacher - 2 Laila Hasanović - 4 +17 Laila Hasanović Zanimljivosti Evo kako danas izgleda sin Michaela Schumachera, jako mu nalikuje, a ljubi ljepoticu s naših prostora!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene