Rasplesala se!

Slavna glumica nakratko je zaboravila na tešku bolest bivšeg supruga, a snimke s razuzdane zabave na Mediteranu brzo su se proširile internetom!

Demi Moore Demi Moore Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 3 Demi Moore - 6 Demi Moore - 4 Demi Moore - 5 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 2 +20 Demi Moore - 1 Galerija

Američka glumica Demi Moore stigla je na Mediteran, a glumica se u društvu svojih prijateljica odlično provodila na rođendanu jedne od njih.

Američka glumica Demi Moore stigla je na Mediteran, a snimke s razuzdane zabave u Grčkoj brzo su se proširile internetom.

60-godišnja Demi na Mikonosu je uživala u društvu svojih prijateljica, a slavile su rođendan jedne od njih, Veronice Pastre.

Žene su uživale uz elektro glazbu, a glumicu je netko snimio dok je s prijateljicom plesala na klupi pokraj stola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greek Reporter (@greekreporter)

Na sebi je imala lepršavu zelenu haljinu te raspuštenu kosu, a gotovo nitko ne bi rekao da Demi ima već toliko godina i da polako ulazi u sedmo desetljeće života.

Posjetimo, Demi je bivša supruga slavnog glumca Brucea Willisa koji se trenutno bori s teškom demencijom, a s njim ima i tri kćeri, Rumor te blizanke Talullah i Scout.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se pohvalila novim potezom svoga Blooma, evo što je napravio čim je vidio harmonikaša: "Mora se to!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene