Bili su omiljen par

Danijela Martinović i Petar Grašo više nisu zajedno, ljubavi je došao kraj nakon više od 20 godina

Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović (Foto: Dnevnik.hr) Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL +2 Petar Grašo, Danijela Martinović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Galerija

Danijela Martinović i Petar Grašo prekinuli ljubavnu vezu, voljeli su se više od 20 godina.

Nakon više od 20 godina ljubavi jednog od najdugovječnijih parova na našoj estradi, između Danijele Martinović i Petra Graše došao je kraj.

Pogledaj i ovo Petar Grašo puno toga se promijenilo Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

Tu je vijest za Story potvrdio izvor blizak 49-godišnjoj Danijeli i 45-godišnjem Petru koji navodno već neko vrijeme više ne žive zajedno.

Upravo su oni slovili kao jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu voljeli previše otkrivati javnosti, o detaljima svoje ljubavi govorili su u rijetkim prilikama baš kao što su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti.

Jedna od posljednjih iznimki bio je njezin koncert u Lisinskom krajem 2019. godine na kojem su zajedno na pozornici zapjevali pjesmu "Najdraže moje" i oduševili cijelu dvoranu.

"Prije svega, lijepo nas je vidjeti, meni je lijepo vidjeti Danijelu i Danijelu mene jer se najčešće samo na bini viđamo koliko smo na putu'', rekao je tada Petar za IN Magazin.

''Jako puno godina smo zajedno i odlučili smo da ne petljamo karijere koliko je to moguće jer smo zapravo i počeli jer smo bili odvojenih karijera. I to radimo u nekakvim zaista posebnim prilikam'', dodala je tada Danijela za kamere IN Magazina.

Danijela i Petar zasad se nisu službeno oglasili niti komentirali kraj svoje dugogodišnje ljubavi. 

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Naiia Marić - 7 Mirna Naiia Marić - 6 Mirna Naiia Marić - 5 Mirna Naiia Marić - 4 +5 Mirna Naiia Marić - 3 inMagazin Zanosna Hrvatica odlazi u SAD po krunu Miss Universe svijeta, a nacionalna haljina mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene