Beskrajno tužna

Danijela Dvornik oglasila se nakon teškog gubitka, na njene riječi nitko nije ostao ravnodušan: "Znaš da se bliži kraj, ali..."

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik, Danijela Dvornik i Žarka Kuljiš +0 Danijela Dvornik Galerija

Danijela Dvornik se putem društvenih mreža oprostila od svog oca Ive Kuljiša koji je preminuo u 81. godini.

Danijela Dvornik ovih dana prolazi kroz jedno od najtužnijih životnih razdoblja i to nakon što je u 81. godini preminuo njezin otac Ivo Kuljiš.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Danijela se od oca oprostila i na svom profilu na Instagramu gdje je objavila dirljivu i emotivnu objavu posvećenu njemu.

"Znaš da se bliži kraj, ali nikad nisi spreman za oproštaj. Iako sam beskrajno tužna, ipak vam moram reći da smo se ispričali, svađali i smijali, da je bio sretan s našim životima (mame, mene, sestre, unukama i praunukama), način na koji “hendlamo “ situacije u životu, bio je ponosan na naše žensko kraljevstvo kojim je bio okružen cijeli život do zadnjeg dana. Zato u svoj ovoj težini trenutka, sretna sam što ništa nije ostalo nedorečeno, otišao spokojno i dostojanstveno, u svom krevetu. Falit će mi. Hvala ti tata za sve ove godine u mom životu jer to je privilegija, hvala ti što si baš ti bio moj otac. Nadam se da ćeš napokon pronaći svjetlost bez koje si ostao", napisala je Danijela uz očevu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Srest ćete se jednom opet u raju, kako je Ella napisala. Sad se negdje druži s Dinom i gleda vas, ponosan i bezbrižan. Barem se volim nadati da je tako", "Draga Danijela, uvijek su ti trenutci teški, ali kad znate da je život živio do zadnjeg trenutka, kad je ispunio s vama i obitelji sve, i kad je otišao u miru i sa svojim voljenima... Znate da je to prava stvar. Govorim vam iz srca jer sam tako doživjela sa svojim tatom. Saučešće vama i obitelji, držite se", riječi su utjehe koje su joj uputili njezini pratitelji.

Od Ive Kuljiša oprostila se i njegova unuka Ella Dvornik i to pjesmom koju je sama napisala, a objavila ju je uz fotografiju na kojoj djed pozira s praunučicom, njezinom kćeri Balie Dee.

"Sjećaš li se dida kad bio si dijete?
Sve je lako i problema nema.
Kako li samo godine lete,
Trošimo život, a smrt nam se sprema.

I bio si muž i otac, i partner i “prika”,
Hodao si užurbano usred planete,
Bio si ljubav, sigurnost, naša podrška i dika,
No svima nam zadnji dani prijete.

Kako je smješno da sve se vrati na početak,
Teško se priča, pomiče i hoda.
Nekoć brz, glasan energetičan ko metak,
A onda se opet ne možeš dić sa poda.

No tijela su zatvor, odumiru, ne traju,
Duša živi vječno i mlada je ko dijete.
Vidimo se dida opet nekad u raju,
Svima nam iste sudbine prijete."

"Počivaj u miru Ivo 1942-2022", dodala je, a stihovima je dirnula pratitelje, koji su joj u komentarima izrazili sućut zbog gubitka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +4 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Celebrity Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal i Nives Celzijus Sanja Doležal - 4 Nives Celzijus +4 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kome je Sanja Doležal poletjela u zagrljaj usred koncerta, mnogi bi joj mogli pozavidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene