mala, ali vidljiva razlika

Svi su primijetili malu promjenu u izgledu legendarnog Jamesa Bonda, a pokazao ju je u rijetkom izlasku sa ženom koju obožava!

Daniel Craig i Rachel Weisz Daniel Craig i Rachel Weisz Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig i Rachel Weisz - 2 Daniel Craig i Rachel Weisz - 3 Daniel Craig i Rachel Weisz - 4 Daniel Craig i Rachel Weisz - 1 Daniel Craig i Rachel Weisz Daniel Craig i Rachel Weisz - 5 Daniel Craig i Rachel Weisz - 4 Daniel Craig i Rachel Weisz - 3 Daniel Craig i Rachel Weisz - 2 Daniel Craig +10 Daniel Craig Galerija

Daniel Craig na jednom događanju u New Yorku pokazao je novi imdiž, a u izlasku mu se pridružila i njegova supruga Rachel Weisz.

Holivudski glumac Daniel Craig snimljen je u izlasku sa svojom lijepom suprugom Rachel Weisz koju je poveo na događanje u organizaciji Clooney Foundation For Justice u New Yorku, a pritom je pokazao i novi imidž.

55-godišnja zvijezda filmova o Jamesu Bondu ponosno je pokazala svoju novu frizuru, nakon što je odlučio malo pustiti kosu, šiške staviti na stranu, a vidljiva je i mala razlika u nijansi boje kose kojom je pokušao prekriti sijede koje su se vidjele u posljednjem izlasku. Poglede je plijenio u plavom odijelu s leptir-mašnom i naočalama za vid, dok je dvije godine mlađa Rachel blistala u crno-bijeloj haljini.

Sretni par, koji se vjenčao 2011. godine, držao se zaljubljeno za ruke dok su se kratko zaustavili na crvenom tepihu kako bi pozirali za zajedničku fotografiju.

Daniel i Rachel upoznali su se 1994. godine na setu jednog filma, a on je u to vrijeme bio u braku sa svojom bivšom suprugom Fionom Loudon, s kojom ima 31-godišnju kćer Ellu. Službeno su počeli izlaziti nakon što su oboje dobili uloge u filmu "Kuća snova" 2010. godine, a već sljedeće godine vjenčali su se u tajnosti, na ceremoniji sa samo četiri svjedoka.

"Izvukli smo se s tim, napravili smo to u našoj privatnosti, na čemu mogu zahvaliti puno ljudi", izjavio je Daniel 2012. godine u razgovoru za GQ.

U rujnu 2018. godine rodila im se kćer, a Rachel s bivšim zaručnikom, redateljem Darrenom Aronofskim ima i 17-godišnjeg sina Henryja.

Ranije ove godine ona se osvrnula na mogućnost njezine i Danielove ponovne suradnje na filmu rekavši kako nemaju to u planu, a otkrila je pokoji detalj iz privatnog života, čije detalje inače skrivaju od znatiželjnika.

"Mislim da trenutačno nećemo ništa snimati. Stvarno volimo svoj privatni život, kao obitelj. A onda idemo i na posao odvojeno. Stvarno smo uživali u tom iskustvu, ali dobro je što se možemo izmjenjivati, da ja mogu ostati kod kuće dok on radi ili obrnuto. Ako oboje radimo u isto vrijeme, to baš i nije idealno", izjavila je za Sunday Today.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte ovo ludilo na rođendanskoj fešti Maje Šuput! Slavila je u prozirnom kombinezonu ispod kojeg se donje rublje itekako vidjelo

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 5 Indira Levak - 1 +28 Indira Levak - 4 Celebrity Pa ovo je stvarno kratko! Indirin mini oufit za energični nastup zbunio je mnoge, je li ovo haljina ili?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene