ovo se čekalo!

Damir Kedžo podijelio novost kojom je obradovao obožavatelje: "Toliko lijepih poruka mi je došlo u zadnja 24 sata!"

Damir Kedžo - 4 Damir Kedžo - 4 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo Damir Kedžo Damir Kedžo In Magazin: Damir Kedžo - 7 Damir Kedžo - 4 In Magazin: Damir Kedžo - 4 In Magazin: Damir Kedžo - 8 In Magazin: Damir Kedžo - 7 Damir Kedžo Damir Kedžo - 4 +0 Damir Kedžo Galerija

Damir Kedžo otkrio je da je poslao prijavu za Doru 2023. nakon što je na istom natjecanju pobijedio 2020. godine, ali zbog pandemije nije išao na Euroviziju.

Pjevač Damir Kedžo na društvenim mrežama podijelio je vijest koja je obradovala njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Vidi se promjena Tony Cetinski pokazao rezultate estetskog zahvata kojem se podvrgnuo, može se pohvaliti svojim zaštitnim znakom!

U svojim pričama na Instagramu otkrio je da je poslao prijavu za Doru 2023. nakon što je 2020. godine na istom natjecanju pobijedio s pjesmom "Divlji vjetre", ali nije išao na Euroviziju jer je bila otkazana zbog pandemije.

Iako pjesma koju je sada poslao još nije odobrena za Doru, obožavatelji su uzbuđeni, a Kedžo im se ne Instagramu zahvalio na velikoj podršci.

"Ljudi bok, ja se nadam da ste mi dobro, ja jesam, zato što mi je toliko lijepih poruka došlo u zadnjih 24 sata. Hvala vam svima što toliko podržavate moju prijavu na Doru, a da pjesmu zapravo niste niti čuli. Ja obećavam da je zbilja pjesma jako dobra tako da se nadam da se gledamo na Dori iduće godine", kazao je u videu koji je objavio u pričama.

Njegova prijava na Doru nije promakla ni stranim medijima koji prte Euroviziju pa je tako vijest prenio i portali Escxtra te Eurovoix.

"Meni je san bio pobijediti na Dori. Taj san mi se ostvario. Žao mi je samo što čitava Europa i Hrvatska nije mogla vidjeti sve što smo pripremili", kazao je Kedžo prošle godine za DNEVNIK.HR.

A iako se nije imao priliku nastupati na europskoj pozornici, pjesma nije promakla ljubiteljima Eurosonga.

"Pjesma je na YouTubeu prošla izvrsno. Ono što je meni zapravo najbitnije - kod svih relevantnih YouTube kritičara, kao što je recimo Vivi Blogs koji su uvijek najbrutalniji u svojim kritikama, pjesma je imala iznimno dobre reakcije", pohvalio se.

Damir je na Dori nastupao i 2005. godine sa svojim bivšim boy bendom Saša, Tin i Kedžo, a s pjesmom "Zašto" tada su završili na 10. mjestu i pobijedio je Boris Novković s pjesmom "Vukovi umiru sami".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Lina Shokh - 2 Zlatan Ibrahimović i Lina Shokh - 4 Lina Shokh i Francesco Totti Zlatan Ibrahimović i Helena Seger +8 Zlatan Ibrahimović Celebrity Influencerica izazvala pomutnju fotkama sa Zlatanom Ibrahimovićem: "Ne mogu više skrivati našu romansu!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene