trenuci za opuštanje

Par koji svoju vezu čuva kao zmija noge uhvaćen na rajskom odmoru, je li ovaj bijeg odgovor na negativne kritike?

Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin - 6 Dakota Johnson i Chris Martin - 5 Dakota Johnson i Chris Martin - 4 +19 Dakota Johnson i Chris Martin - 3 Galerija

Dakota Johnson i Chris Martin ponovo su snimljeni su na odmoru u Meksiku, a čini se da par uživa unatoč kritikama o njezinom novom filmu "Madame Web".

Holivudska glumica Dakota Johnson uživa u Meksiku, zajedno sa svojim partnerom Chrisom Martinom gdje su je snimili paparazzi i to nakon vijesti da je njezin najnoviji film "Madame Web" imao katastrofalan premijerni vikend.

Slavni par privodi iskoristio je svaki trenutak boravka u Meksiku, a Dakota je uhvaćena u bikiniju koji je isticao njezinu figuru.

Pogledaji ovo Dakota Johnson Celebrity Ni loše vijesti nisu je omele da pobjegne na romantični odmor, paparazzi su ju uhvatili u izdanju koje je za nju prava rijetkost

Inače, nakon brojnih negativnih komentara kritičara, koji su njezin najnoviji projekt proglasili jednim od najgorih filmova o superjunacima u posljednje vrijeme, neki bi pomislili da je 34-godišnja Dakota potražila utjehu na sunčanoj plaži sa svojim 46-godišnjim partnerom.

No unatoč lošim vijestima da je njezin napeti triler i službeno Sonyjev film s najmanjom zaradom svih vremena, glumica je izgledala ravnodušno dok se brčkala u oceanu.

Pogledaji ovo Dakota Johnson - 18 Celebrity Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

2019. godine pisalo se i da je slavni par prekinuo vezu zbog toga što ona ne želi imati djecu, ali vrlo brzo su se pomirili te su brzo nakon toga opet viđeni zajedno.

Pogledaji ovo Arnold Schwarzenegger Zanimljivosti Evo što slavne osobe rade kada misle da ih nitko ne gleda, a tu su onda paparazzi kojima ne mogu pobjeći!

Dakota je osim u filmu '’50 nijansi sive'' glumila u brojnim drugim uspješnim filmovima poput ''Društvene mreže'', ''Mračne kćeri'', ''Prijateljima'' i drugima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +25 In Magazin: Matija Cvek - 2 Celebrity Matija Cvek na koncertu otkrio ime svoje novorođene kćeri: "Molim vas jedan veliki pljesak za... "

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos +24 Martina Vrbos Nekad i sad Naša talentirana pjevačica drastično se promijenila od početka karijere, a ovih se dana našla na meti kritika zbog nastupa u Srbiji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene