Ups!

Evo što slavne osobe rade kada misle da ih nitko ne gleda, a tu su onda paparazzi kojima ne mogu pobjeći!

Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger Tom Cruise Justin Bieber Brooke Shields Dakota Fanning Louise Thompson Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise +10 Justin Bieber - 6 Galerija

Slavne holivudske zvijezde uhvaćene su u trenucima kada su mislili da ih nitko ne gleda, no paparazzi su ih ipak prevarili.

Glumac Tom Cruise našao se u vrlo neugodnoj situaciji kada su ga paparazzi uhvatili kako prčka po nosu tijekom užurbane šetnje gradom.

Pogledaj i ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Obožava adrenalin! Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

No, Tom nije jedini koji se našao na listi zvijezda koje su se malo zamislile dok su bile u javnosti i zaboravile da je neke stvari najbolje ostaviti među svoja četiri zida. 

Poznate zvijezde svjesne su da je svaki njihov odlazak u javnost pod budnim okom novinara i paparazza, ali ponekad na to zaborave i pokažu da su i oni samo - ljudi. 

Tako su se na listi poznatih osoba koje su se malo opustile, misleći da ih nitko ne vidi, našli i Justin Bieber, Brooke Shields, Dakota FanningArnold SchwarzeneggerLouise Thompson.

Dok je većina njih to učinila na ulici, Justin Bieber dirao je nos tijekom vožnje u autu misleći da ga nitko neće primjetiti, no otvoreni prozor ipak je dao povoda za još bolju sliku. 

Američka glumica Brooke Shields pokušala se neprimjetno posvrbiti po nosu na jednom svečanom događaju. 

Glumac Arnold Schwarzenegger nos je kopao u restoranu dok je čekao da mu dođe jelo.

Glumica Dakota Fanning istu stvar činila je u ležernoj šetnji skrivajući se pod sunčanim naočalama, no ipak nije mogla proći nezamijećeno.

Rijetki su ovo trenuci kad zvijezde pokažu i svoju drugu stranu,a  jedan od urnebesnih trenutaka bio je i kad smo nedavno imali priliku vidjeti i glumca Bena Afflecka koji se toliko umorio na medenom mjesecu da je zaspao

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 +26 Severina Vučković - 3 Celebrity Seve je u Poreču pjevala u kombinaciji punoj proreza o kojoj će se još dugo pričati: ''Nema joj konkurencije!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +33 Nina Badrić Zanimljivosti Nina Badrić obara s nogu golišavim ljetnim fotkama, no ovaj put pohvalila se da je srela našu legendarnu pjevačicu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene