Javila se i Georgina

Ronaldo raznježio preslatkim fotkama, a sve simpatije pobrao je njegov komentar koji je stavio uz njih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz fotografije svojih kćerkica koje je Cristiano Ronaldo objavio, u manje od 24 sata nogometaš je prikupio 6 milijuna lajkova.

Popularni nogometaš Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio fotografiju svojih kćerkica Eve Marije i Alane, a obožavatelje je oduševio komentarom koji je napisao u opisu fotografije.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

"Zaljubim se svaki put kada vidim ove dvije", napisao je Ronaldo u opisu preslatke fotografije. U manje od 24 sata nogometaš je prikupio 6 milijuna lajkova, a na fotografiju je komentar napisala i njegova djevojka Georgina Rodriguez. "Natjerate me da se zaljubim svakoga dana", komentirala je te se pridružila tisućama fanova koji su napisali da su djevojčice preslatke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I fall in love every time I see these two😍🙌👨‍👧‍👧 #dadysgirls

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Eva i Alana uskoro će proslaviti treći rođendan, a Ronaldo i Georgina ne skrivaju koliko su ponosni na njih. Georgina se inače brine o cijeloj Cristianovoj obitelji, uključujući i njegovu djecu koju mu je rodila surogat-majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene