Vedran, Duje, Andrej

Reprezentacija ljepotana: Koji je vaš favorit? Naš odabir je prgavi Slavonac!

Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) +0 Duje Ćaleta Car (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Odabrali smo vam najljepše domaće nogometaše. Na popisu su klasici poput Vedrana Ćorluke, ali i noviteti poput Duje Ćalete-Cara.

Sve je u znaku Svjetskog nogometnog prvenstva, a danas su sve oči uprte u naše dečke, koje očekuje utakmica s Nigerijom. Neke nogomet zanima više, neke manje, no kad zgodni nogometaši izlaze na teren - rijetko tko ostaje ravnodušan. Donosimo vam stoga pet hrvatskih ljepotana:

Vedran Ćorluka

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

Nogometaš je klasik među reprezentativcima. Tamna kosa, zelene oči, istrenirano tijelo. Vedran dobro izgleda na terenu, ali i izvan njega, gdje nerijetko sudjeluje u reklamnim kampanjama.

Marko Pjaca

Zgodni mladi Pjaca skladno je građen, a krasi ga i lijepo, djetinje lice. S djevojkom Marijom Pavičić snimio je i jednu reklamnu kampanju, a u njoj izgleda i bolje nego na terenu.

Andrej Kramarić

26-godišnji nogometaš u posljednje vrijeme izgleda sve bolje. Otkako je prekinuo dugu vezu s Marinom Pavić, o njegovom ljubavnom životu ne zna se puno, no priznao je svojedobno da mu se nešto lijepo događa.

Duje Ćaleta-Car

Mlađahni Duje izgleda kao filmski glumac. Lijepog lica, visine od 1,92, dobrog stila i pod ruku s pravnicom Andrianom Đurđević - ovaj par izgleda holivudski. I to ne samo zahvaljujući atraktivnoj Adriani.

Duje Ćaleta Car (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Duje Ćaleta Car (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Mario Mandžukić

Specifično lice, ljubav prema lijepim stvarima i karakter. Slavonac je najveća faca na našem popisu. Skroman, privatno kaže da je čak i dosadan. A možda i jest. Obožava provoditi vrijeme s obitelji, dugogodišnja djevojka mu je skromna i ne izlaže se pretjerano, a Mandžukić se voli uz najbliže baviti i humanitarnim radom. U isto vrijeme, jako je borben, prgav i karakteran, po čemu je poznat u cijeloj Europi.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene