Oprostila mu je čuda

Ponizio ju je milijun puta prevarama s drugim ženama, no posljednjih dana glumi uzornog supruga

Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Wayne Rooney suprugu je upoznao još u srednjoj školi kad nije bio bogat i poznat, a ona je ostala uz njega unatoč brojnim skandalima.

Bračni par Rooney upoznao se još u srednjoj školi.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney Sve zbog jednog detalja Žena nestašnog nogometaša pozirala u vili od 20 milijuna funti, pa je optužili da se zaigrala s fotošopom

Riječ je o bivšem nogometašu Wayneu Rooneyju, koji se s Coleen McLoughlin vjenčao davne 2008. godine nakon 6 godina veze. Par zajedno ima četvero djece, a njihov je brak sve samo ne običan i miran.

Zapravo, ni veza im nije bila bez skandala jer je još 2004. godine Wayne bio upleten u skandal s prostitukama, no tada se javno ispričao rekavši kako je bio "mlad i glup". Ipak, "glup" je nastavio biti do dana današnjeg, dok mu supruga oprašta skandal za skandalom, prevaru za prevarom.

Također, Wayne je poznat i po tome što obožava zaviriti dublje u čašicu i tulumariti, i iako mu je supruga svako malo postavljala pravila, ultimatume i prijetila, ništa ga nije promijenilo.

I Coleen ima dugu povijest odlazaka od supruga, višemjesečnog durenja, kupovanja luksuznih stvari kako bi mu što više ispeglala kartice, no nekako mu se uvijek vrati i sve magično "zaboravi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Nekad su ljubavnice starlete, nekad hostese ili konobarice, a nekad obične djevojke koje će pristati na jednu noć s nekim slavnim, iako dobro znaju što slijedi nakon toga.

A dokle god mu supruga sve oprašta, nije ni čudo što sportaš i serijski preljubnik radi što hoće. Ipak, posljednjih je dana uzoran suprug, a s Coleen je viđen u ležernoj šetnji Cheshireom.

Fotografije su u galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +0 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatsku Kim Kardashian napali zbog ove fotografije sina, no ovaj put im je odgovorila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene