uvijek uz brata!

Sestra Luke Modrića koju rijetko viđamo u javnosti zbog utakmice s Argentinom napravila je iznimku i navijala s tribina u Katru!

sestra Luke Modrića - 2 sestra Luke Modrića - 2 Goran Stanzl 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju sestra Luke Modrića - 1 sestra Luke Modrića - 2 sestra Luke Modrića - 3 Diora Modrić - 1 Diora Modrić - 2 Diora Morić - 3 Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren Vanja Modrić i Anita Lovren +22 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 2 Galerija

Utakmicu protiv Argentine u Katru došla je podržati cijela obitelj Modrić, a među njima se našla i Lukina sestra koju ne viđamo često.

Kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića u Katar su došli podržati majka Radojka, otac Stipe, supruga Vanja s djecom te sestre Jasmina i Diora.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka, Luka Modrić bome su se promijenili! Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

Diora je već ranije svojeg brata Luku bodrila na tribinama, dok Jasminu nismo imali priliku tako često viđati, nego tek na utakmici protiv Brazila, kada su je snimili na tribinama s nećacima.

Jasminu su tako fotografi uhvatili i na utakmici s Argentinom, na kojoj je nosila tamnoplavi navijački dres, a lagani make-up dodatno je ukrasio cijeli navijački izgled.

Luka svoje uspone i padove najradije slavi u društvu svojih najbližih, pa tako i poslije poraza i pobjeda najradije prvo zagrli svoju djecu, što smo mogli vidjeti kroz predivne fotografije na ovom prvenstvu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kramarić - 1 Mia Kramarić - 2 Mia Kramarić - 3 Andrej Kramarić i Mia Ćurković +19 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Celebrity Samozatajna supruga Andreja Kramarića pojavila se u Katru, no svu je pažnju ukrao mali navijač koji joj je pravio društvo!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović - 2 Kolinda Grabar Kitarović - 3 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 5 +28 Kolinda Grabar-Kitarović - 12 Celebrity Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene