A tek poklon...

Otelo se kontroli: Supruga je za rođendan počastila dekolteom s kojeg ni on nije mogao skinuti pogled

Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Galerija

Cardi B i Offset pokazali su svijetu što znači razuzdan rođendanski tulum.

Američka reperica Cardi B pobrinula se da bude najveća zvijezda proslave rođendan njezinog supruga Offseta, koja se lagano otela kontroli u nekom trenutku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak ostaju zajedno Tvrdila je da njihov brak nepovratno uništen, no onda se predomislila i povukla papire za razvod

Naime, Cardi se pojavila u kožnoj haljini zanimljivog dekoltea iz kojeg su joj bujne grudi u nekoliko navrata gotovo ispale. Koliko se takvo izdanje svidjelo slavljeniku svjedoče fotografije na kojima ne može skloniti pogled s bujnog poprsja svoje voljene.

Zabava je održana u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, alkohol je tekao u potocima, a goste su zabavljale striptizete koje je reperica snimila mobitelom i obasipala novčanicama dolarama. Prema natpisima američkih medija Cardi i Offset su ih nagradili s iznosom između 50 i 100 tisuća američkih dolara, čije su novčanice cijelu noć letjele zrakom i u potpunosti su prekrile pod kluba.

Cardi to nije predstavljalo nikakav problem obzirom na to da je i sama nekada bila striptizeta pa vjerojatno zna koliko djevojke cijene svaki novčić, a u jednom ih je trenutku čak i grlila.

A obzirom na to da nije znala što bi voljenom suprugu kupila za rođendan, odlučila mu je pokloniti ni više ni manje, nego 500 tisuća dolara i tako ga dobro iznenadila i razveselila. Video tog trenutka podijelila je i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) +6 Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene