Inzistira na jednom

Princ William prekinuo šutnju i ovako odgovorio teoretičarima zavjere na priče o zdravstvenom stanju supruge Kate

Princ William Princ William Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ Willam +17 Kate Middleton - 1 Galerija

Nakon teorija zavjere koje su počele kružiti društvenim mrežama o Kate Middleton, Buckinghamska palača poslala je svoj odgovor.

Buckinghamska palača prekinula je šutnju o teorijama zavjere koje su posljednjih dana kružile o Kate Middleton. Glasnogovornik palače rekao je da se princ od Walesa fokusira na svoj posao, a ne na društvene mreže.

Podsjetimo, prije dva dana princeza od Walesa prvi je put snimljena izvan kuće nakon što je u siječnju bila podvrgnuta operaciji abdomena, a zbog fotografije paparazza koja se proširila internetom mnogi su počeli tvrditi da je na fotografiji njezina dvojnica.

Pogledaji ovo kraljica Camilla Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Iako su kraljevski dužnosnici odbili dati bilo kakve daljnje informacije o zdravstvenom stanju Kate Middleton zbog medicinske privatnosti, kraljevski pomoćnici govore da je princeza dobro.

Nakon brojnih upita palači odgovor je sada stigao za američki People.

''Princ William usredotočen je na svoj rad, a ne na društvene mreže'', rekao je glasnogovornik palače.

Princa od Walesa nitko nije vidio od dodjele nagrada Bafta u Londonu ranije ovog mjeseca. Princeza od Walesa posljednji je put viđena na Božić u Sandringhamu.

Pogledaji ovo Kralj Charles - 4 Celebrity Kralj Charles snimljen je na putu do londonske bolnice gdje se liječi, tamo ga svaki put dočeka ista scena!

Prošlog mjeseca William je zahvalio javnosti na ljubaznim porukama podrške, dok je na događaju u Londonu govorio o Kate i kraljevoj dijagnozi raka.

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kovačević - 1 Petra Kovačević - 2 Petra Kovačević - 3 Petra Kovačević - 1 +19 Petra Kovačević - 2 Nekad i sad Sjećate li se Petre Kovačević? Izdala je nekoliko hitova, a onda bez pozdrava nestala sa scene, u tajnosti je postala i majka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput se u seksi donjem rublju našla u naručju zgodnog frajera, a zavodljive dodire čuvaju za nešto što fanovi čekaju već tri godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene