Ne piše mu se dobro

61-godišnjem glazbeniku zbog ove 15 godina mlađe obožavateljice prijeti gubitak 90 milijuna funti?

Leana Dolci (Foto: Instagram) Leana Dolci (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Leana Dolci (Foto: Instagram) Leana Dolci (Foto: Instagram) Leana Dolci (Foto: Instagram) Leana Dolci (Foto: Instagram) Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) +0 Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Galerija

Brucea Dickinsona čeka brakorazvodna parnica zbog koje bi mogao ostati bez velikog dijela svog bogatstva.

Frontmen jednog od najpoznatijih heavy metal sastava Iron Maidena, 61-godišnji Bruce Dickinson mogao bi se suočiti u multimilijunaškoj brakorazvodnoj parnici i to nakon gotovo 30 godina braka.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Naime, Bruce je od supruge Paddy Bowden, majke njegovo troje djece, otišao prošle godine i brakorazvodna parnica još uvijek nije počela, a sada je otkriveno kako je uselio u pariški stan svoje velike obožavateljice i fitnes instruktorice Leane Dolci koja je od njega mlađa 15 godina.

A kada se podnesu zahtjevi za razvod, Bruce bi mogao ostati bez velikog djela svog bogatstva koje se procjenjuje na 90 miljuna britanskih funti.

"Leana je uvijek bila veliki fan Iron Maidena i pratila ih je posvuda gotovo posljednjih deset godina. Ona i Bruce su se doista zbližili tijekom tog vremena i čak je upoznala njegovu djecu. Paddy je otišla u Južnu Ameriku kako bi se maknula od svega", izjavio je njemu blizak izvor za Daily Mail.

Da uistinu ima novu djevojku, potvrdio je i sam Bruce koji je Leanu u jednom od nedavnih intervjua nazvao svojom djevojkom i potvrdio da žive u Parizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leana Dolci (@leanadolci) on

Bruce je nedavno posjetio i Hrvatsku u sklopu koje je posjetio Zagreb i održao svoj interaktivni show "Večer s Bruceom" koji prati njegovu autobiografsku priču "What Does This Button Do?".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) +6 Rada Manojlović (Foto: Instagram) Celebrity Srpska pjevačica koja je pjevala Mamićima, deportirana iz Švicarske: "Nisam jedina s takvim problemom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene