Neugodna situacija

Srpska pjevačica koja je pjevala Mamićima, deportirana iz Švicarske: "Nisam jedina s takvim problemom"

Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) Rada Manojlović (Foto: Instagram) +0 Rada Manojlović (Foto: Instagram) Galerija

Radi Manojlović nije bio dopušten ulazak u Švicarsku gdje je trebala održati koncert.

Srpska pjevačica Rada Manojlović, popularna i među hrvatskom publikom poznata po tome i što je pjevala na svadbi sina Zdravka Mamića, Marija i njegove supruge Tije, na švicarskom je aerodromu doživjelu veliku neugodnost.

Naime, Radu je kontrola navodno zadržala više od sat vremena radi provjere dokumenata, nakon čega joj nije dopušten ulazak u Švicarsku gdje je trebala održati koncert, već se morala vratiti natrag za Beograd, prenosi Kurir.

Porblem je nastao zbog birokracije, odnosno službi za izdavanje radnih veza koje prema Radinim riječima nisu radile zbog Noći vještica.

"Imala sam vizu, sve plaćeno, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u putovnici zato što nisu radili zbog Noći vještica. Jako mi je žao zbog publike. Žao mi je što se ovo dogodilo, ja nastupe ne otkazujem ni kada sam mrtva bolesna. Nastup ćemo ponovno zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik, nadam se. Birokracije je to, nisam ni prva ni posljednja koja je imala ovakav problem", izjavila je pjevačica za Kurir.

Inače, problema s vizom za Kanadu nedavno je imao popularni pjevač Bijelog dugmeta Alen Islamović koji se o svom problemu bio oglasio putem društvenim mreža, tako da Rada uistinu nije jedina koju su takvi problemi snašli.

No ovo nisu njezini jedini problemi sa zakonom i propisima. Naime, Rada je ljetos za Kurir progovorila o tome kako se nosi s policijom u Srbiji ali i Hrvatskoj te priznala da ne zna točnu cifru koju je morala platiti za kazne. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) +5 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Celebrity Kći najbogatije Hrvatice htjela u celibat ili postati lezbijka, a sada sa zaručnikom čeka četvrto dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene