Ne kriju sreću!

Kći najbogatije Hrvatice htjela u celibat ili postati lezbijka, a sada sa zaručnikom čeka četvrto dijete

Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Petra Ecclestone (Foto: Getty Images) +0 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Getty Images) Galerija

Petra Ecclestone i Sam Palmer čekaju dijete.

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Ecclestone i jednog od vodećih ljudi Formule 1 Bernieja Ecclestonea, 30-godišnja Petra trudna je treći put i čeka dijete sa zaručnikom Samom Palmerom, piše The Sun.

Petra je sretne vijesti dočekala dvije godine nakon mučnog razvoda od bivšeg supruga Jamesa Stunta, s kojim je u braku dobila troje djece. Ona i Sam sretni su zbog prinove, a trenutno se nalazi u 12. tjednu trudnoće.

"Petra i Sam su totalno uzbuđeni. Oboje su obiteljski tipovi i razmišljali su o djetetu već neko vrijeme. Petra je vijest podijelila s članovim obitelji i svi su presretni", izjavio je izvor blizak obitelji za The Sun.

35-godišnji Sam je inače najbolji prijatelj Jaya Rutlanda za kojeg je udana Petrina sestra Tamara, a par je počeo izlaziti nedugo nakon njezina razvoda.

"Desilo je iznenada i neočekivano. Slučajno sam naletila na njega kada je stigao u LA posjetiti Jaya. Iskreno, ozbiljno sam razmišljala da se okrenem celibatu ili da postanem lezbijka. Upoznate nekog kada se najmanje nadate ili čak kada to ne želite. To se uvijek događa", izjavila je Petra u jednom od intervjua.

Vijest o zarukama objavili su na prošlu Novu godinu, nakon što je prošlo 14 mjeseci od Petrina razvoda s Jamesom s kojim ima 6-godišnju kći Laviniju i 4-godišnje blizance Andrewa i Jamesa. Njihov brak službeno je završio u listopadu 2017. godine nakon šest godina. Iako u javnosti nisu otkriveni svi detalji parnice, James je navodno potpisao nagodbu od 16 milijuna funti, a Petri je pripalo skrbništvo nad djecom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Jojić (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Filippo Jorio (Foto: Nova TV) +20 Trio Essence (Foto: Nova TV) Celebrity Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene