Mali zlatni gumb

Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Jojić (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Filippo Jorio (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Pop rock škola Sarajevo (Foto: Nova TV) Pop rock škola Sarajevo (Foto: Nova TV) Petar Jojić (Foto: Nova TV) Max i Đuro (Foto: Nova TV) Max i Đuro (Foto: Nova TV) +14 Max i Đuro (Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je šesta emisija sedme sezone showa "Supertalent".

Šesta po redu epizoda "Supertalenta" predstavila je nove kandidate koji su svojim talentom donijeli zabavu u domove gledatelja ove nedjelje.

Oduševili Martinu

Članovi Pop rock škole pjevanja iz Sarajeva dva mjeseca pjevaju zajedno, a ovo im je bio prvi zajednički nastup.

Napravile show

Akrobatski Trio Essence čine djevojke iz Ukrajine koje su zbog svog umijeća dobile veliki pljesak, ali i Davorove zagrljaje.

Dvojnik Zdravka Čolića

Za Petra Jojića kažu i da je dvojnik Zdravka Čolića. Zašto je to tako, pogledajte u našem videu.

Malo break dancea

Dok je Čola pjevao Emily, dvojac koji je uslijedio nije se ni rodio. Đuro i Maks zaplesali su break dance.

Umjetnička obitelj

Sljedeći natjecatelji dolaze iz umjetničke obitelji. Osim ljubavi prema baki zbog koje su i došli na audiciju, dijele i kreativne gene. Što su pokazali, pogledajte u našem videu.

Muškarac u štiklama

Prvi umjetnički performans žiri nije oborio s nogu, a onda je uslijedio drugi. Filippo Jorio ima 24 godine, dolazi iz Italije i ples je njegov život. Žiri je posebno iznenadio jer je na pozornicu Supertalenta došao u štiklama.

Govori unatraške

Ovaj kandidat svoj je talent otkrio sasvim slučajno, prva publika mu je bila obitelj, a sad je spreman pokazati ga žiriju i svijetu. Naime, Jovan Jeremić govori unatraške.

Romantični Tomislav

Tomislav Čekolj žiri je pokušao osvojiti pjevanjem, ali, nažalost, u tome nije uspio.

Malo magije

Došlo je vrijeme i za malo magije. Siniša Hotko još otkako je bio mali bio je zainteresiran za mistične i magične stvari. Pogledajte čime je žiri Supertalenta ostavio bez teksta.

Dečki na gitari

Emisija se nastavila nastupom dva dečka na gitari. Oni su Marko Osmanović i Dinko Likar, a zajedno sviraju pet godina. A bome su pokazali što znaju.

Matej Veličanstveni!

Matej Mateković dječak je koji ima 8 godina, a kad nije u školi, vrti hula-hup. Koliko je usavršio svoj talent, govori i činjenica da su Igor i Frano upravo njemu odlučili dati svoj zlatni gumb.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene