novac nije problem

Poznati mladi par kupio svoj prvi dom na kojem im vršnjaci mogu samo zavidjeti, pogledajte što sve imaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz zaručeni su godinu dana, a vjenčanje su zbog koronavirusa odgodili za 2022. Ipak, nabavili su ljubavno gnijezdo vrijedno 10,5 milijuna dolara.

Brooklyn Beckham i njegova zaručnica Nicola Peltz kupili su svoj prvi dom o kojem ostali 22-godišnjaci mogu samo sanjati. Njihova nova vila smještena je na Beverly Hillsu, a koštala ih je 10,5 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

Impresivna vila ima pet spavaćih soba, imaju posebnu sobu za jogu, teretanu, saunu, čak i mali kafić. Ispred vile su bazen i prostor za roštilj, a cijela kuća ima velike staklene stijene. Kako javljaju američki mediji, mladi par nije imao nikakvih financijskih poteškoća, s obzirom na to da su vilu platili milijun više od tražene cijene. Fotografije njihove vile možete pogledati OVDJE, a i u našoj galeriji. 

Inače, Brooklyn je najstariji sin Davida i Victorije Beckham koji je dugo bio na glasu kao ženskar jer je prije Nicole često mijenjao djevojke. S glumicom koja je od njega starija četiri godine prohodao je krajem 2019. godine, a godinu dana kasnije zaprosio ju je prstenom vrijednim 200.000 dolara.

Par će navodno imati i dva vjenčanja, koja su zbog pandemije morali odgoditi za 2022. godinu. Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nicolinim roditeljima. Naime, njezin otac Nelson Peltz (78) ima bogatstvo koje se procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Profimedia) Tom Cruise, John Travolta (Foto: Profimedia) +6 John Travolta (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bili su omiljen par, a nakon 28 godina braka njihovu je ljubav prekinula tužna tragedija, samo jedna u nizu koja je pogodila njihovu obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene