Ima 49 godina

Prije 16 godina krasila je vruću naslovnicu Playboya, a danas blista nakon razvoda od popularnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brooke Burke pohvalila se obožavateljima na Instagramu da je i više nego spremna dočekati ljeto.

Američka glumica i bivša natjecateljica tamošnjeg showa "Ples sa zvijezdama" Brooke Burke i na pragu pedesete može se pohvaliti formom na kojoj joj mogu pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice.

Pogledaj i ovo Brooke Burke - 6 ima jedan trik! Nitko ne vjeruje da je ova žena nedavno napunila 52 godine, i danas bi bez problema mogla krasiti Playboy kao prije dva desetljeća!

U to se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu, gdje je ovih dana objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu uvijek trendi leopard-uzorka. Brooke takva poziranja nisu strana s obzirom na to da je svojevremeno krasila i naslovnicu Playboya, a sada kada su ti dani iza nje, obožavatelji mogu uživati u trenucima njezine svakodnevice koje dijeli na društvenim mrežama.

Brooke je tako s posljednjih nekoliko objava svima dala do znanja da je i više nego spremna za vruće ljetne mjesece.

"Kao da je ljeto. Odbrojavanje od 40 dana počinje sada", napisala je Brooke uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burke (@brookeburke) on

Svoj izgled i isklesanu figuru Brooke može zahvaliti aerobiku i jogi, a mnogi ne mogu vjerovati da je ta žena rodila četvero djece.

Iza nje je nedavno prekinuti brak s glumcem Davidom Charvetom, od kojeg se razvela nakon 12 godina, a s kojim je dobila danas 13-godišnju kćer Heaven i 12-godišnjeg sina Shaya. Razvod su okončali u prijateljskom tonu, a bez puno problema dogovorili su i zajedničko skrbništvo nad djecom.

Nakon razvoda David je ubrzo viđen s novom djevojkom, manekenkom Oksanom Rykovom, za koju su mnogi zaključili da ih neodoljivo podsjeća upravo na Brooke. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) +2 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Celebrity Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene