pozirala u toplesu

Britney Spears opet se skinula i to nakon kratke pauze zbog zlobnih komentara!

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 4 Britney Spears - 1 +5 Britney Spears Galerija

Britney Spears ponovno je aktivirala svoj profil na Instagramu te je objavila svoju fotografiju u toplesu.

Pop zvijezda Britney Spears vratila se na Instagram, nakon što je prije desetak dana deaktivirala svoj profil na društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Svojom povratničkom objavom, Britney je potvrdila da je zlobni komentari na račun njezine golišavosti uopće ne diraju te je objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu i grudi pokriva samo rukama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)

Zbog fotografija i videa na kojima je gola, pjevačica se nedavno našla na meti osuda što ju je nagnalo da, po tko zna koji put, uzme pauzu od Instagrama.

Prije toga je na društvenoj mreži otkrila kako ju je njezina majka Lynn fizički zlostavljala.

"Kunem se da u životu nikoga nisam ošamarila!!! Sve bih dala da vidim kakav je to osjećaj", napisala je Spears u objavi u kojoj se prisjetila šamara svoje majke iz 2006. godine.

Britney nije u dobrim odnosima ni sa svojim ocem Jamiejem, koji je 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a skrbništvo mu je ukinuto krajem prošle godine.

Jedan od prvih poteza koji je Britney napravila kao slobodna žena bila je udaja za dugogodišnjeg partnera Sama Asgharija, kojemu je sudbonosno "da" izrekla u lipnju ove godine. Britney je s novim suprugom odmah počela raditi i na novom djetetu, koje je jarko željela, no samo mjesec dana nakon što je objavila trudnoću otkrila je da je izgubila bebu.

Pjevačica s bivšim suprugom Kevinom Federlineom već ima dvojicu sinova, 16-godišnjeg Jaydena i 17-godišnjeg Seana Prestona.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives podijelila romantičan trenutak, no sve je zasjenio veličanstveni dekolte: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Narcis Mujkić Indira Levak - 3 Indira Levak Indira Levak +13 Indira Levak Nekad i sad Je li ovo jedno od Indirinih najljepših izdanja? Prije 16 godina u društvu bivšeg supruga oduševila je elegancijom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene