Šutio je 10 godina

Bivši suprug Britney Spears progovorio o odnosu pjevačice i sinova pa šokirao izjavom o njenom ropstvu

Britney Spears i Kevin Federline - 1 Britney Spears i Kevin Federline - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 1 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears - 5 Britney Spears - 6 Britney Spears - 7 +10 Britney Spears - 8 Galerija

Agonija Britney Spears se nastavlja, javio se njen bivši suprug Kevin Federline pa otkrio kako njihovi sinovi ne žele viđati majku zbog njezinih golišavih fotografija, Britney se također oglasila.

Bivši suprug Britney Spears Kevin Federline ponovno je zadao udarac pop pjevačici pa otkrio da se njihovi sinovi ne žele viđati s snjom zbog njezinih golišavih objava na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Britney Spears Imaju li prave motive? Poznato je tko će voditi brigu o Britney Spears nakon razvoda, pomalo je bizarno zbog čega joj je ona potrebna!

Kevin je u intervjuu koji će u dijelovima biti pušten do kraja tjedna priznao da njegovi sinovi Sean i Jayden nisu vidjeli majku već mjesecima i to na njihovu želju.

''Dečki su odlučili da ju ne žele vidjeti. Nisu htjeli ići ni na njezino vjenčanje'', rekao je.

Iako je 10 godina šutio o njihovoj vezi i odnosu zbog djece, Kevin je sada potaknuo mnoge komentare nakon dugo godina šutnje.

Izjava kojom je još više naljutio obožavatelje Spears jest njegovo mišljenje o načinu postupanja njezina oca prema Britney.

''Mislim da ju je njegova 13-godišnja konzervativnost spasila'', rekao je.

Podsjetimo, krajem prošle godine Britney je konačno bila oslobođena skrbništva pod svojim ocem i njezinom imovinom.

Otkako je u lipnju 2021. u emotivnom svjedočenju otkrila privatne muke kroz koje je godinama prolazila, Spears je dobila veliku podršku javnosti te je angažirala novog odvjetnika koji je agresivno krenuo u ukidanje ograničenja. U lipnju je na sudu izjavila da je traumatizirana i da želi svoj "život natrag" što je prije moguće.

To se na kraju i ostvarilo, a ovakve izjave njenog bivšeg supruga duboko su je pogodile pa se i sama oglasila na Instagramu.

''Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje djece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno prije Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da ih trebam dati njihovom tati...'' napisala je Britney.

Pop zvijezda i Federline bili su zajedno od 2004. do 2007. godine, a prije nekoliko mjeseci, Britney se udala za Sama Asgharija u kojem je pronašla utjehu i podršku nakon niza godine tuge.

Sam se također oglasio na svojim društvenim mrežama oko ovih najnovijih informacija.

''Dečki su pametni i uskoro će napuniti 18 godina. Mogu donositi svoje odluke i s vremenom će uvidjeti kako je bilo imati oca koji se nije previše trudio oko njihove majke u ovih 15 godina'', napisao je kratko.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 3 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 2 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 +10 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 5 Celebrity Uspješni svjetski tenisač uživa na ljetovanju, njegova supruga ponosno isticala već poveći trudnički trbuh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene