Tako su sami odlučili

Pogledajte kako izgledaju sinovi Britney Spears, sada su odrasli i s njom ne žele imati posla zbog jednog razloga!

Britney Spears sa sinovima Britney Spears sa sinovima Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jayden James Federline - 1 Jayden James Federline - 3 Jayden James Federline Jayden James Federline - 2 Sean Preston Federline Sean Preston Federline Britney Spears sa sinovima - 5 Britney Spears sa sinovima - 2 Britney Spears sa sinovima - 4 Britney Spears sa sinovima - 1 +21 Britney Spears sa sinovima - 3 Galerija

Britney Spears dobila je u braku s Kevinom Federlineom dvojicu sinova, koji je danas nažalost ne žele vidjeti.

Sinovi pop-pjevačice Britney Spears, Jayden James i Sean Preston Federline, viđeni su na Havajima po prvi put otkako su se tamo preselili prije tri mjeseca, a društvo im je pravio njihov otac Kevin Federline i prijateljica.

Ekipa se zabavljala na jednoj od plaža, a mnogi su se iznenadili koliko su se momci promijenili i odrasli. 18-godišnji Sean Preston ima dugu kosu i bradicu, dok je 17-godišnji Jayden James ošišan na skroz kratku frizuru i teško ih je uopće prepoznati.

Kevin je u jednom od posljednjih intervjua progovorio o odnosu Britney i njezinih sinova pa otkrio da su glavni razlog zbog kojeg je oni više ne žele viđati golišave snimke i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Pritom je i priznao da majku nisu vidjeli već mjesecima, i to zato jer oni tako žele.

''Dečki su odlučili da je ne žele vidjeti. Nisu htjeli ići ni na njezino vjenčanje'', rekao je.

Iako je deset godina šutio o njihovoj vezi i odnosu zbog djece, Kevin je sada potaknuo mnoge komentare nakon dugo godina šutnje. Izjava kojom je još više naljutio obožavatelje Spears jest njegovo mišljenje o načinu postupanja njezina oca prema njoj.

''Mislim da ju je spasila njegova konzervativnost koja je trajala 13 godina'', rekao je.

Pop-zvijezda i Federline bili su zajedno od 2004. do 2007. godine. Britney je trenutačno u procesu razvoda od Sama Asgharija, u kojem je pronašla utjehu i podršku nakon niza godine tuge, ali njihova priča ipak nije imala sretan završetak.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 +23 Shannen Doherty - 2 Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pokazala kako tješi samu sebe kad joj zafali Balkan, evo koji si je hit pustila: "I postaje još gore!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene