Poveo i sinove

Bivša mu prolazi kroz najteže razdoblje, a on izgleda sretnije no ikad s novom ženom u raju u koji su se preselili i ne mari za prošlost

Kevin Federline i Victoria Prince Kevin Federline i Victoria Prince Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Federline i Victoria Prince - 2 Kevin Federline i Victoria Prince - 4 Kevin Federline i Victoria Prince - 3 Kevin Federline i Victoria Prince - 1 Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 1 Britney Spears i Kevin Federline - 2 Britney Spears i Kevin Federline - 1 Britney Spears - 5 Britney Spears - 2 +19 Britney Spears - 3 Galerija

Kevin Federline snimljen je prvi put nakon preseljenja na Havaje u romantičnoj šetnji sa svojom suprugom Victorijom Prince.

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline izgledao je sretniji no ikad u romantičnoj šetnji plažom sa svojom dugogodišnjom suprugom Victorijom Prince, s kojom je snimljen prvi put nakon što su se preselili na Havaje. Pritom je ona pokazala vitku liniju u bikiniju, a osmijeh s lica nije skidala i sa suprugom je izmjenjivala zaljubljene poglede.

45-godišnji Kevin čini se oduševljen svojim novim životom u egzotičnom raju, u koji se doselio s 40-godišnjom Victorijom i njihovim kćerima, 12-godišnjom Jordan Kay i 9-godišnjom Peyton Marie te 18-godišnjim sinom Seanom Prestonom Federline i 17-godišnjim Jaydenom Jamesom, koje je dobio u propalom braku s Britney.

Bivši plesač nedavno je progovorio o odnosu Britney i njezinih sinova pa otkrio da su glavni razlog zbog kojeg je oni više ne žele viđati golišave snimke i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Kevin je u intervjuu priznao da njegovi sinovi Sean i Jayden nisu vidjeli majku već mjesecima, i to jer oni tako žele.

''Dečki su odlučili da je ne žele vidjeti. Nisu htjeli ići ni na njezino vjenčanje'', rekao je.

Iako je deset godina šutio o njihovoj vezi i odnosu zbog djece, Kevin je sada potaknuo mnoge komentare nakon dugo godina šutnje. Izjava kojom je još više naljutio obožavatelje Spears jest njegovo mišljenje o načinu postupanja njezina oca prema njoj.

''Mislim da ju je spasila njegova konzervativnost koja je trajala 13 godina'', rekao je.

Pop-zvijezda i Federline bili su zajedno od 2004. do 2007. godine. Britney je trenutačno u procesu razvoda od Sama Asgharija, u kojem je pronašla utjehu i podršku nakon niza godine tuge, ali njihova priča ipak nije imala sretan završetak. Ona u posljednje vrijeme objavljuje bizarne snimke u kojima polugola pleše dok u rukama drži noževe, zbog čega su njezini pratitelji i obožavatelji veoma zabrinuti i većina njih smatra kako bi trebala potražiti stručnu pomoć.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 1 +15 Kristijan Ugrina Nekad i sad Malo tko je prepoznao omiljenog domaćeg voditelja, pomalo zapušteni izgled zaštitni mu je znak i danas živi skroz povučeno

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll Celebrity Knoll raskošne atribute istaknula u mežastim hlačama, a i dalje uživa na plaži: ''Ma ti si žena raketa!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene