Vruće poze!

Britney Spears objavila video s medenog mjeseca i pokazala kako se zabavlja: ''To je to, ti sve možeš''

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 8 Britney Spears - 9 Britney Spears - 10 Britney Spears - 11 Britney Spears - 12 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 +18 Britney Spears - 5 Galerija

Britney Spears uživa na medenom mjesecu sa svojim partnerom Samom Asgharijem, a od tamo je podijelila vruću fotografiju koja se posebno svidjela njezinim pratiteljima suprotnog spola.

Američka pjevačica Britney Spears uživa na tropskom medenom mjesecu sa svojim suprugom Samom Asgharijem za kojeg se udala u lipnju.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Na svom Instagram profilu objavila je video iz plićaka u kojem se posipa pjeskom. Na sebi ima neobičan bikini čiji je gornji dio fluorescentno zeleni s dijelovima roze, a donji dio tigrasti. U ovoj atraktivno kombinaciji pokazala je svoje zategnute trbušne mišiće, ali i ostatak istrenirane figure.

"Gledam Matthewa McConaugheya u filmu ''Kako  se riješiti frajera u 10 dana''. Moja omiljena komedija svih vremena. Jedem voće jer je presparno da bi se jela bilo kakva druga hrana. Pjevam na kiši i posipam se pijeskom iz plićaka..", napisala je u jednom dijelu svoje objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

"Uvijek prekrasna", "Savršena", "Izgledaš odlično", "Goriš", "O da djevojko, ti sve možeš", pisali su joj njezini obožavatelji ispod videa.

A upravo taj video, snimio je Sam čija se sjena također mogla vidjeti u pozadini.

Britney i njen muž upoznali su se na snimanju spota “Slumber Party” 2016., a zaručili su se u rujnu prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba prilično kasnila.

Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo život Britney Spears.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene