"Ne mogu je više pratiti"

Britney zgrozila novim bizarnim objavama: Gola se izvijala u kadi, a onda je psovkama zasula slavnu zvijezdu!

Britney Spears - 4 Britney Spears - 4 Britney Spears/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 Britney Spears - 7 +5 Britney Spears Galerija

Britney Spears zgrozila je i zabrinula sve novim bizarnim objavama na profilu na Instagramu, a mnogi komentiraju kako im je sada jasno zašto je bila pod nadzorom sve ove godine.

Posrnula pop-princeza Britney Spears objavila je nove bizarne fotografije na svojem profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 40 milijuna ljudi, a u kojem je prozvala jednu poznatu osobu i pritom je nazvala ku*kom.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

40-godišnja Britney objavila je portret koji prikazuje plemkinju iz 17. stoljeća koja nosi tamne sunčane naočale i pritom napisala niz psovki na račun anonimne zvijezde.

"Hajde ku*ko, zaplješći mi barem na dvije minute!! Najpametnija... Jako dobro!!! Ti si tako otmjena zvijezda, ti obično gov*o. Konačno sam to rekla! Ja sam samo čovjek, što mogu reći. Je*i se!!!" napisala je Britney.

Zasad nije otkrila o kome je riječ, no očito je ponovno iskoristila svoj društveni profil da iskaže svoju ljutnju i bijes, ali i zabrine sve oko sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Nakon toga uslijedilo je nekoliko čudnih videa u kojima nosi spavaćicu i veo svoje praprabake, a onda i fotografije na kojima u potpunosti gola leži u kadi.

"Nastavi pljeskati ku*ko!" napisala je uz fotografije.

"Je li netko pomislio da Britney ovo ne objavljuje?", "I ovo je razlog zašto je bila pod nadzorom sve ove godine", "Sledila sam se", "Kako joj Instagram dopušta da ovo objavljuje", "Zar te nisu djeca zamolila da ne objavljuješ ovako nešto", "Čestitam, slobodna si", "Incident u kojem je obrijala glavu izgleda tako nevino u usporedbi s ovime", "Zašto to radi", "Ne mogu je više pratiti, ovo je preludo", zaključili su njezini pratitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić +20 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić otvoreno progovorila o velikoj nepravdi: "Malo tko je o tome pričao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene