povjerio se prijateljima

Dosta mu je svađe s bivšom s kojom ima petero djece, smatra da pretjeruje jer im razvod traje godinama

Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) +0 Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt i Angelina Jolie razveli su se 2016. godine nakon dvije godine braka, a još uvijek su na sudu zbog skrbništva nad djecom.

Brad Pitt je navodno mišljenja kako je njegova bivša Angelina Jolie pretjerala s cijelom situacijom oko njihova razvoda, s obzirom na to da se sve proteglo sada već na četiri godine. Izvor blizak slavnom glumcu za US Weekly je istaknuo kako Bradu nije preostalo ništa drugo nego da se brani jednakom taktikom.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Prije nekoliko dana Jolie je zatražila da sud razriješi dužnosti suca Johna Ouderkirka koji radi na njihovu slučaju jer je zatajio da je u dobrim odnosima s odvjetnikom Brada Pitta. Ouderkirk je također i čovjek koji je vjenčao bivši par u Francuskoj 2014. godine.

"Oni koga je najviše sve ovo pogodilo jesu djeca stranki. Sud još nije odlučio sve o skrbništvu i za njih je cijela ova situacija već jako dugo neizvjesna", odgovorili su odvjetnici Jolie i Pitta. Brad i Angelina dijele skrbništvo nad petero djece, a na sudu bi se zbog svega ponovno trebali naći u listopadu ove godine.

Angelina je navodno Bradu zaprijetila i da će se s djecom preseliti u predgrađe Londona. "Vjeruje kako je Richmond kraj Londona savršeno okruženje za djecu što se tiče kulture i obrazovanja. Mogući scenarij u ovom slučaju je da Angelina s djecom ondje provede nekoliko mjeseci, a potom bi oni otišli Bradu u SAD na duži period", rekao je izvor blizak bivšem paru.

Jolie je još prošle godine počela u medijima pričati o tome da bi se odselila iz SAD-a, no onda je rekla kako to planira tek kada sva djeca navrše 18 godina. Govorila je kako ostaje u SAD-u kako bi se oni vidjeli sa svojim ocem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se borila s ovisnošću zbog koje je prošla pakao, no napokon je pronašla sreću i oporavila se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene