više se ne skrivaju

Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

Borna Ćorić Borna Ćorić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Anamaria Raić Anamaria Raić - 9 Anamaria Raić - 6 Anamaria Raić - 7 Anamaria Raić - 8 Anamaria Raić - 3 Anamaria Raić - 4 Anamaria Raić - 5 Anamaria Raić - 2 Anamaria Raić - 1 +10 Borna Ćorić Galerija

Borna Ćorić je prema pisanju Večernjeg lista u vezi s Anamarijom Raič, i to duže od dva mjeseca.

Naš tenisač Borna Ćorić u vezi je s našom influencericom Anamarijom Raič, i to duže od dva mjeseca, što su sve dosad uspješno tajili.

Njima blizak izvor potvrdio je to za Večernji list i otkrio da su svoju ljubav dosad skrivali od svih, ali malo-pomalo počeli su se pojavljivati u javnosti. Viđeni su u zagrebačkim kafićima i restoranima, a ovih su se dana otputili zajedno u Italiju kako bi proslavili Bornin 27. rođendan.

Par zasad nije potvrdio službeno vijest da su u vezi, ali navodno je samo pitanje vremena kada će to učiniti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AMR (@anamaria)

Lijepu Anamariju na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi. Na profilu ona dijeli svoje atraktivne fotografije i oduzima dah obožavateljima, a čini se da je uspjela očarati i našeg tenisača.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AMR (@anamaria)

Bornu se inače mjesecima u medijima povezivalo s 13 godina starijom srpskom pjevačicom Katarinom Kayom Ostojić, no to navodno nije dugo potrajalo.

Bliski izvor za srpski medij otkrio je kako se Kaya odlučila prekinuti vezu jer je shvatila da nemaju budućnosti i jer su zbog poslovnih obveza premalo vremena provodili zajedno.

"Ne komentiram svoj ljubavni život, tako da ću i sada ostati dosljedna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu", kratko je tada poručila pjevačica za Kurir.

Borna i Kaya nikad nisu potvrdili svoju vezu, no fotografi su ih prije nekoliko mjeseci ulovili u Beogradu u prisnim trenucima. Izvor je za srpske medije tada ispričao da je pjevačicu i tenisača upoznao zajednički prijatelj i da je među njima odmah zaiskrilo. Pjevačica navodno ispočetka nije htjela prihvatiti tenisačevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, ali je brzo popustila.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +23 Jelena Perčin Celebrity Je li Jelena Perčin ovim potezom na društvenim mrežama dala naslutiti da je u vezi s našim glazbenikom?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 5 +27 Adriana Lima - 4 Nekad i sad Prepoznajete li ovu ženu? Svi se pitaju što joj se dogodilo s licem: ''Ne bih znao da je ona da nisam pročitao!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene