Zanimljivo!

Mala varka Bojane Gregorić: Zanimljivi izrezi na dekolteu seksi korzeta koje ne uočite na prvu!

Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović +0 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović oduševila je prisutne na proslavi rođendana podcasta Ane Radišić u zanimljivom korzetu sa seksi izrezima na dekolteu!

Bojana Gregorić Vejzović prisustvovala je rođendanu podcasta Ane Radišić u zagrebačkom hotelu, a na događaj je stigla u vrlo zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Nije mogla sakriti emocije Bojana Gregorić Vejzović završila u suzama zbog rođendanskog poklona koji je dobila "To su one godine kada..."

Bojana je odjenula bordo dugu suknju nalik na čipku, a pažnju je privukao korzet koji je imao zanimljive seksi izreze na dekolteu koji puno nije otkrio, ali je savršeno istaknuo Bojanine atribute.

Glumica se našalila na svoj outfit na svom Instagram profilu usporedivši se s poznatom zlikovkom iz filma za djecu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

''Pozdravlja vas i voli vaša Cruella de Vill'', stoji u opisu fotografije.

Pratitelji i slavni prijatelji nahvalili su je u komentarima, a Davor Grgin također je nasmijao pratitelje komentarom: ''Mamicu ti dragu ljubim!''

''Bojana nepogrešiva! Ikona stila!'', ''Predivna Cruella!'' ostali su komentari obožavatelja.

Bojana se ove sezone natjecala i u showu ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Gordanom Voglešom. Do finala nije stigla, ali je svojim zavidnim plesnim pokretima dogurala daleko u emisiji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 +11 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Celebrity Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 2 +5 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 4 Celebrity Bračni krah još jednog milijardera: Dokumenti su za javnost zapečaćeni, ne žele da se detalji saznaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene