Golupčići!

Kristina Krepela i Marin Miletić više se ne skrivaju: U prvom službenom zajedničkom izlasku nije bilo teško vidjeti koliko su zaljubljeni!

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marko Lukunic/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Kristina Krepela i Marin Miletić - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Kristina Krepela Kristina Krepela +5 Kristina Krepela Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić viđeni su prvi put u zajedničkom službenom izlasku na proslavi Ane Radišić, izgledali su vrlo zaljubljeno!

Naša glumica Kristina Krepela i saborski zastupnik Marin Miletić pojavili su se prvi put zajedno na službenoj proslavi rođendana Podcasta Ane Radišić gdje su ih mogle popratiti kamere i potvrdili šuškanja o njihovoj vezi koja traju već neko vrijeme.

Pogledaj i ovo Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 "Ajme, ljudi, vi ste ludi" Naš saborski zastupnik i glumica novu su godinu započeli prvim kupanjem: "Vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti"

Kristina, koja je za događaj obukla jedinstvenu crnobijelu haljinu, zaljubljeno je gledala u Marina tijekom cijele večeri, a par nije ispuštao jedno drugo iz ruku.

Marin je obukao sive traper hlače i bijelu košulju i s ponosom držao svoju dragu u zagrljaju, a zajedno su čak i pozirali za fotografije u kutku postavljenom za fotkanje.

O ovom se paru šuška već mjesecima, a svoju vezu nisu potvrdili iako ih se nekoliko puta moglo vidjeti kako šeću Zagrebom držeći se za ruke, a tek snimke prolaznika bile su jedini dokaz da među njima nešto postoji.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sergey Brin i Nicole Shanahan - 9 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 8 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 7 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 2 +5 Sergey Brin i Nicole Shanahan - 4 Celebrity Bračni krah još jednog milijardera: Dokumenti su za javnost zapečaćeni, ne žele da se detalji saznaju

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Goldblum sa suprugom Emilie Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 1 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 4 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 3 +16 Jeff Goldblum sa suprugom Emilie - 5 Celebrity U 63. je prvi put postao otac i to sve zbog 30 godina mlađe ljepotice koja mu je promijenila pogled na ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene