"Prelijepo, kao u nekom filmu"

Bojana Gregorić Vejzović proslavila godišnjicu braka s 5 godina mlađim mužem i pokazala kako su izgledali prije 17 godina!

Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Enes Vjezović Enes Vjezović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana i Enes Vjezović - 1 Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović Enes Vejzović Enes Vejzović Enes Vejzović +9 Bojana Gregorić Vejzović Galerija

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović proslavili su 17. godišnjicu braka, a ona se njihovog najljepšeg dana prisjetila i na društvenim mrežama.

Naš glumački par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović proslavili su 17. godišnjicu braka, a ona je tim povodom na društvenim mrežama objavila i nekoliko neviđenih fotografija s njihova vjenčanja i prisjetila se njihova dana.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović - 1 ''djeca su sada velika...'' Bojana Gregorić pohvalila se okićenim božićnim drvcem i naglasila jednu promjenu u odnosu na ranije godine: ''Premijera prije Božića!''

"Moja karta za sreću", napisala je Bojana uz nostalgičnu objavu koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Predivno, čestitam", "Sretna godišnjica, obožavam vašu energiju i ljubav koja je živi primjer da se može i da postoji", "Ostala si ista izvana, a iznutra si rasla, svaka čast", "Prelijep album s tako dragim ljudima, uspomena zauvijek", "Sretna Vam godišnjica! Da ste uvijek tako veseli! Veliki pozdrav!", "Prelijepo, kao u nekom filmu", "Divni ste, puno ljubavi i sreće od srca", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Enes je od Bojane mlađi pet godina i njih dvoje danas slove kao jedan od najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a jednom nam je prilikom otkrila u čemu se krije tajna njihova uspješnog braka.

"Ljubav", rekla nam je kratko i jasno glumica.

Supružnici zajedno surađuju u kazalištu, no je li teško odvojiti privatno od poslovnog u tim trenucima? Javljaju li se neke prepirke ili nesuglasice kada radite?

"Nadopunjavamo se u svakom segmentu i privatnog i profesionalnog života. Bilo je puno situacija kada smo jedan drugome dali odličan profesionalni savjet kojim bi jedan od nas riješio neku scensku nedoumicu. Lijepo je imati nekoga tko te u potpunosti razumije", zaključila je Bojana.

U braku su od 2006. godine, a zajedno su iste godine dobili sina Raula, dok im je 2010. godine stigla kći Zoe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput u badiću s izrezima prošetala plažom, pišu joj da je ljepotica i u najopuštenijem izdanju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Carrie Royal - 2 Carrie Royal - 4 Carrie Royal - 1 Carrie Royal - 3 +26 Carrie Royal - 5 Zanimljivosti Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem, jedna ju je stvar posebno zgrozila: "On je takva kukavica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene