U najslađem društvu!

Blanka Vlašić uživa sa šogoricom i suprugom svog brata, koja se inače vješto skriva od javnosti, no ovog puta zbog fotke je napravila iznimku!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić, 2008. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 +21 Blanka Vlašić - 1 Galerija

Blanka Vlašić pohvalila se kako uživa sa svojom šogoricom Anom Vlašić, suprugom brata Nikole Vlašića. Dvije dame u kolicima su vozile svoju djecu, između koje je samo nekoliko dana razlike.

Naša uspješna sportašica Blanka Vlašić pohvalila se kako uživa u sunčanom vremenu sa svojom šogoricom Anom Vlašić, suprugom našeg nogometnog reprezentativca Nikole Vlašića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Blanka i Ana prošetale su splitskom rivom vozeći kolica iz kojih su virila njihova djeca. Zanimljivo je da su Blanka i Ana rodile u samo nekoliko dana razmaka, Blanka početkom studenog prošle godine sinčića kojem je dala ime Mondo, a Ana u prosincu na sam Božić kćerkicu imena Natali.

Podsjetimo, Monda je Blanka dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom van Guchtom, dok je Ana s Nikolom prije Natali dobila sina Nou, a informaciju o njegovu dolasku na svijet vješto su skrivali od javnosti.

Isto se dogodilo i s kćerkicom, ali menadžerica Hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari otkrila je vijest prilikom darivanja našeg nogometaša: ''Rodila nam se i Natali Vlašić, neka ne ode u skok u vis, nego neka pojača žensku reprezentaciju'', rekla je tada.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ankica Kerum Željko i Ankica Kerum Ankica Kerum Ankica Kerum i Nevenka Bečić +12 Ankica Kerum i Nevenka Bečić Celebrity Pogledajte kako izgleda prva supruga Željka Keruma, koju je ostavio zbog Fani, njezine fotografije prava su rijetkost!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Ema Gračan +19 Danijela Gračan Nekad i sad Ona je jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu, a mami uzdahe i 34 godine nakon osvajanja laskave titule!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene