''Seksi mama!''

Slavna glumica u retro badiću pokazala figuru šest mjeseci nakon poroda pa sve ostavila bez teksta: ''Ti imaš četvero djece!?''

Blake Lively - 4 Blake Lively - 4 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 3 Blake Lively - 5 Blake Lively - 8 Blake Lively - 7 Blake Lively - 6 Blake Lively - 2 Blake Lively - 3 Blake Lively - 4 Blake Lively - 2 +23 Blake Lively - 1 Galerija

Blake Lively objavila je niz seksipilnih fotografija na kojima promovira svoje novo piće, a crveni kupaći kostim i njene obline krali su sve poglede.

Glumica Blake Lively javila se na svom Instagram profilu s nizom novih fotografija koje su nastale u svrhu promocije njenog novog pića Betty Buzz.

U crvenom kupaćem kostimu koji je istaknuo njene bujne grudi i divnu figuru, Blake je u zavodljivim pozama držala osvježavajuća pića s raznim okusima, a od modnih dodataka nosila je providni vizir u zelenoj, crvenoj i narančastoj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Ove fotografije postale su pravi hit jer je prije samo šest mjeseci rodila četvrto dijete, a svi se dive što poslije toliko trudnoća uspijeva imati ovako savršenu figuru. Ime ni spol djeteta ona i suprug Ryan Reynolds još nisu otkrili, a dosad su dobili tri kćeri, James, Inez i Betty koja je ime dobila po prabaci i djedinoj sestri.

Naime, Blake je još 2021. godine osnovala Betty Buzz, a objasnila je i kako je ime smislila kako bi dala omaž svojoj obitelji.

''Moj tata se zvao Ernest Brown Jr., ali je bio poznat kao Ernie Lively. Odrekao se svog prezimena kad je oženio moju mamu i svaki uspjeh koji smo ovdje ili ja doživjeli bio je na ime koje nije njegovo'', rekla je jednom.

''Dakle, kad sam naporno radila na izgradnji ove tvrtke, željela sam da svaki uspjeh bude u imenu koje je njemu značilo. Betty je bilo ime njegove majke, a njegove sestre'', dodala je.

U lipnju ove godine, Blake je konačno predstavila novi proizvod svoje tvrtke, osvježavajuća alkoholna pića, ali brzo se našla na meti kritika.

Naime, iako su je u komentarima pratitelji pohvalili i neki otkrili da jedva čekaju probati piće, drugi su se pomalo okomili na glumicu i postala je meta ismijavanja jer je i sama priznala da ne pije alkohol, a sada ga prodaje.

''Ako ti ne piješ… Kako znaš da onda ova pića imaju dobar okus?'', ''Ja ne pijem, ali vi biste trebali'', ''Ovo je presmiješno, ne piješ, a nama prodaješ smeće'', pisali su joj u komentarima.

Blake se na te komentare nije osvrtala, a podršku su joj dali i brojni poznati kolege i njezine prijateljice.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +27 In Magazin: Petar Grašo - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Petra Graše iz 2011. godine, pogledajte s kime je to uživao dok Danijele nije bilo na vidiku!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 4 Maja Šuput +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Na ovakvo izdanje malog Blooma nismo navikli, a Maja je odmah iskoristila trenutak da ga pokaže pratiteljima: ''Fućkaš frizuru...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene