Hollywood Exes

Bivše pokazale seksi tijela, neke otkrile i malo previše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možda su bivše žene poznatih zavodnika, no reality zvijezde showa 'Hollywood Exes' svakako znaju kako privući pažnju.

Reality zvijezde poznatih hollywoodskih zavodnika privlačile su puno pažnje na plaži sunčanih Havaja. Možda jesu bivše ljubavi no zato još uvijek imaju seksi tijela koje rado pokazuju, a ako je suditi po fotografijama koje su snimili paparazzi bilo im je jako zabavno na plaži Maui.

Dok mame i očuha nema kod kuće, kćeri Eddija Murphyja poziraju u donjem rublju

Jedna od najatraktivnijih svakako je Nicole Brown Murphy koja je pokazala svoje mišićavo tijelo u plavom bikiniju. Bivša ženu Eddieja Murphyja rodila je čak petero djece, a nakon 12 godina braka dobila je 15 milijuna dolara.

U showu se pojavljuje i Sheree Fletcher, bivša žena Will Smitha koja je imala nezgodan trenutak kada je bikini otkrio i malo previše. I ostatak ženske ekipe je viđen na snimanju; Jessica Canseco čiji je bivši muž poznati baseball igrač Jose Canseco s Kube, Andrea Kelly je bivša glazbenika R-Kellyja, Mayte Garcia je bivša od legendarnog pjevača Princea, a Shamicka Lawrence bila je udana za komičara Martina Lawrencea.

'Hollywoodske bivše' odlično su se zabavljale pokušavajući surfati na dasci, dok su ostatak dana provele kupajući se, sunčajući i zabavljajući. Biti bivša odjednom ne izgleda tako loše. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene