Sirota mala bogatašica

Brutalno: Zarađuje toliko da je teško bilo tko može dostići

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce daleko bolje zarađuje od drugih s Billboardove liste najbolje plaćenih glazbenika.

Boyonce je prošle godine zaradila više od 62 milijuna dolara i tako postala najbolje plaćena pjevačica na svijetu. Tu titulu uspjela je zadržati još iz 2015.

Pogledaj i ovo Bruce Springsteen - 6 Slavni Springsteen Legendarni roker otkazao je sve koncerte zbog bolesti, njegov oporavak već je krenuo

Pop diva koja je prije mjesec dana rodila blizance, prošle je godine objavila album ''Lemonade'', a potom je krenula na svjetsku turneju. Krajem 2016. čak je i zapjevala na koncertu za Hillary Clinton, tadašnju kandidatkinju za predsjednicu SAD-a.

Na listi najplaćenijih na drugo su mjesto zasjeli Guns N' Roses. Oni su zaradili 42,3 milijuna američkih dolara. Da se tako visoko popnu na ovoj listi pomogla im je prošlogodišnja svjetska turneja.

Treće mjesto drži Bruce Springsteen. On je na račun spremio nevjerojatnih 42,2 milijuna. Prošle je godine dosta nastupao po Americi i Europi, a turnejom je obilježio 36 godina od objavljivanja albuma "The River".

Glazbenik Drake je na četvrtom mjestu sa zaradom od 37,3 milijuna dolara. Slijedi Adele s 37 milijuna, Coldplay s 32,3 miljuna, Justin Bieber s 30,5 milijuna, a potom još Luke Bryan, Kanye West, Kenny Chesney, Billy Joel, Rihanna te grupa Twenty One Pilots koji su zaradili ispod 30 milijuna dolara, stoji na Billboardovoj listi najbolje plaćenih glazbenika.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene