Druga sreća!

Kći vodećeg čovjeka Formule udaje se drugi put, ponosni tata rekao: ''Nadam se da će biti sretnija nego u prvom braku''

Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer - 1 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 2 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 3 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 4 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone +0 Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Galerija

Bernie Ecclestone potvrdio je da se njegova kćer Petra Ecclestone udaje po drugi put, sada za zaručnika Sama Palmera.

Bernie Ecclestone, vodeći čovjek Formule 1, potvrdio je kako će se njegova kći Petra udati po drugi put sljedećeg vikenda.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaključala Instagram Milijunašica se u Dubrovniku ne odvaja od bebe čije je rođenje tajila, a ime kćerkice i dalje uspješno krije

Petra Ecclestone zaručena je za Sama Palmera, a sretni tata vijesti je javio za Daily Mail.

''Petra mi još nije otkrila na kojoj je točno lokaciji vjenčanje. Lijepa je vijest što će se vjenčati u Londonu i nadam se da će biti sretnija nego u prošlom braku'', rekao je Bernie.

''Ja ću, naravno, doći na vjenčanje, ali neću držati govor zato što ja samo komentiram. A moj komentar na Petrin budući brak je to da mislim da je izabrala stvarno dobrog dečka'', dodao je.

Bernie je rekao kako dobro ne poznaje Sama jer on i Petra žive u Sjedinjenim Američkim Državama, ali da su bili na druženju nekoliko puta.

Kći najpoznatije Hrvatice Slavice Ecclestone i Bernieja imala je buran bivši brak s Jamesom Stantom.

Petra je u nekoliko navrata svoj brak s Jamesom opisala kao brak iz pakla u kojem je doživjela veliku dramu, psihičko i fizičko zlostavljanje. Varao ju je dugi niz godina, a sud joj je nakon razvoda dodijelio skrbništvo nad djecom.

"Moj mu je otac posudio 10 milijuna funti za propali posao, a skupi Lamborghini s kojim se hvalio je lažnjak s Fordovim ključem. Uvijek se prikazivao kao netko tko je sam izgradio svoje poslovno carstvo, no istina je kako je većinu dana provodio u krevetu nadrogiran raznim lijekovima", izjavila je jednom prilikom.

Također, istaknula je kako joj je bivši suprug često prijetio smrću, a kako to radi i sada te se čak drznuo poručiti joj kako želi da njezino nerođene dijete "umre od AIDS-a".

"Krivim sebe što sam mu pomogla da postane čudovište kakvo je danas", zaključila je Petra koja danas živi svoj život iz snova i ne krije koliko je sretna u novoj ljubavi sa Samom.

Prošle godine, Sam i Petra obilježili su godišnjicu zaruka novim tetovažama.
Par je odlučio na dlanove ispisati riječi "moj", odnosno "tvoj" i na taj način iskazati jedno drugome vjernost i ljubav.

Njihovu sreću prošle je godine upotpunilo rođenje kćeri čije ime zasad nisu otkrili javnosti, a Petra s bivšim suprugom Jamesom Stantom ima i 6-godišnju kćer Laviniju i 4-godišnje blizance Andrewa i Jamesa Juniora.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i David Beckham Francesca von Habsburg - 4 Francesca von Habsburg - 3 Francesca von Habsburg - 1 +25 Francesca von Habsburg - 8 Celebrity Tko je austrijska nasljednica koja posjeduje luksuzni resort na Lopudu gdje trenutno ljetuju Beckhamovi?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Kaja Vidmar Kaja Vidmar +19 Kaja Vidmar - 3 Celebrity Vrsaljkova lijepa partnerica objavila fotografiju njihove kćeri, objavu je podijelio i nogometaš!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene