Nadmašila samu sebe

Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 3 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 1 +0 Bella Hadid - 3 Galerija

Bella Hadid pojavila se na after partyju Met Gale u seksi donjem rublju u kojem je pokazala puno gole kože.

Manekenka Bella Hadid (25), koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta, svojom pojavom plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Serena Williams stigla sa suprugom Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

Poglede obično mami i razgolićenim izdanjima, a sada je uspjela nadmašiti i samu sebe.

Bella se na after partyju Met Gale pojavila samo u seksi crnom donjem rublju, a grudi su joj prekrivala tek dva komadića tkanine koje je neprestano morala povlačiti kako ne bi pokazala i više nego što je planirala, iako je već otkrila puno.

Nešto manje izazovno bilo je njezino izdanje za samo Met Galu, gdje se također pojavila od glave do pete u crnoj boji, a nosila je haljinu s korzetom i visokim prorezom te čipkaste čarape.

Bella se zadnjih godina etablirala kao jedna od najtraženijih manekenki u svijetu mode, a karijeru je započela 2016. godine i ubrzo je proglašena modelom godine, što joj je osiguralo i prvu reviju Victoria's Secreta.

U svijet mode odlučila je ući nakon što su njezina majka Yolanda Hadid i sestra Gigi stvorile vlastite uspješne manekenske karijere.

Što se tiče njezina privatnog života, Bella je u vezi s umjetničkim direktorom Marcom Kalmanom, koju su potvrdili u srpnju prošle godine, a navodno su tada već bili par oko godinu dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry +2 Katy Perry Celebrity Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene