novo životno poglavlje

Jedna od najljepših Hrvatica s dugogodišnjim partnerom dobila je prvo dijete: ''Ovim putem željela bih zahvaliti...''

Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak Goran Matijašec 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak - 4 Barbara Ljiljak - 2 Barbara Ljiljak - 1 Barbara Ljiljak - 4 Barbara Ljiljak - 1 +5 Barbara Ljiljak - 2 Galerija

Žena koja je proglašena jednom od najljepših Hrvatica, Barbara Ljiljak, prije nekoliko dana zakoračila jeu novo i najljepše poglavlje svog života.

Barbara Ljiljak na svijet je donijela divnu djevojčicu koja je njoj i njezinu dugogodišnjem partneru počela uljepšavati život od prvog trenutka.

Tijekom cijelog razdoblja trudnoće Barbara je podijelila kako je uživala u svakom trenutku i da je jedva dočekala upoznati djevojčicu te s veseljem iščekuje sve radosti koje joj majčinstvo nosi.

Bivša Miss Universe zdravu i veselu djevojčicu rodila je 17. svibnja u Petrovoj bolnici, a porodila ju je dr. Velena Radošević.

''Ovim putem željela bih zahvaliti svom osoblju Petrove bolnice koje je bilo uz mene na svakom koraku ovog putovanja. Hvala im što su pomogli da mi porod bude što lakši'', rekla je Barbara te nadodala kako je sve prošlo odlično i kako je zadovoljna.

Barbara i njezin partner dvoumili su se između imena Sofia i Iva, a konačnu odluku donijeli su na dan rođenja kada su prvi put vidjeli maleni plod svoje ljubavi.

U svijetu ljepote i glamura Barbara je uvijek zračila elegancijom i istančanim stilom. No sada je njezina pažnja usmjerena na nešto potpuno drukčije - jedno malo biće koje je već sada roditeljima počelo predstavljati najveću sreću.

Barbarin dugogodišnji partner oduvijek ju je podržavao u svemu što radi, a sada joj pruža dodatnu podršku dok zajedno započinju novo životno poglavlje. Obitelj će živjeti na relaciji Hrvatska i južna Francuska, gdje će uživati u trenutcima veselja koje će im donositi malena Sofia.

Pogledaji ovo Heidi Klum Celebrity Njoj je 50 godina? Bit će vam jasno ovo pitanje kad vidite dekolte na haljini koju je nosila

Pogledaji ovo Rose Bertram Celebrity Cijela plaža gledala je u zanosnu plavušu, badić s izrezom sve je savršeno naglasio - manu joj je teško naći!

Pogledaji ovo Anja Rubik Celebrity Neobičan i upečatljiv kupaći kostim pokazao je zašto je ova žena jedna od najtraženijih na planetu

Pogledaji ovo Anja Rubik Celebrity Kad je okrenula leđa, imalo se što vidjeti, kroz opasni porez izvirilo je više od očekivanog!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene