Dečko ju ne ispušta iz vida

Popularnost može zahvaliti slavnim roditeljima, a izdanja u bikinijima s tangicama osiguravaju joj sve veći broj obožavatelja

Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti (FOTO: Getty) +0 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Galerija

Aurora Sophie Ramazzotti ovih se dana dobro zabavlja na odmoru u Grčkoj i ne odvaja se od dečka Goffreda Cerze.

Popularna Talijanka Aurora Sophie Ramazzotti i ove je godine za ljetni odmor iz snova odabrala Grčku kamo je otputovala u društvu svog dugogodišnjeg dečka Goffreda Cerze, s kojim su ju snimili tamošnji paparazzi.

Pogledaj i ovo Michelle Hunziker Zvuči nevjerojatno! Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

Par je zajedno uživao na plaži, a Aurora je privlačila pažnju figurom bez mane u bikinijima s tangicama iz kojih se na odmoru gotovo i ne skida.

24-godišnja Aurora svoju popularnost prvenstveno može zahvaliti slavnim roditeljima, pjevaču Erosu Ramazzottiju i manekenki Michelle Hunziker, no s godinama je stekla vlastitu publiku kao influencerica. Na profilu na Instagramu trenutačno ju prati više od dva milijuna ljudi s kojim svakodnevno dijeli trenutke svog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram)

Eros je Auroru Sophie dobio s prvom suprugom, švicarskom manekenkom i glumicom Michelle Hunziker s kojom je u braku proveo četiri godine. Vjenčali su se 1998. godine, a razveli 2002. godine. Aurora Sophie rodila se dvije godine prije nego što su izrekli sudbonosno da, a Eros joj je posvetio pjesmu "L'aurore", koja je objavljena 1997. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Celebrity Fani Stipković fotkom s plaže užarila društvene mreže, jasno je i zašto slovi kao najseksi novinarka Europe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene