kakav prizor!

Fani Stipković fotkom s plaže užarila društvene mreže, jasno je i zašto slovi kao najseksi novinarka Europe!

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

Fani Stipković na je Instagramu objavila fotografiju na kojoj u bikiniju pozira na pješčanoj plaži.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, što je itekako opravdala svojom novom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Zgodna Velolučanka pozirala je u badiću na pješčanoj plaži i fotkom podigla temperaturu na društvenoj mreži.

"To je život", zaključila je u opisu, a uslijedila je lavina komentara, od kojih se posebno izdvojio onaj Nevena Ciganovića.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Vidio sam čudan dim iz Španjolske, sad mi je jasno odakle dolazi. Lutko, goriš na plaži", poručio joj je naš poznati stilist.

"Neodoljiva si", "Tako lijepa", "Spektakularna", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila za svoj izgled u badiću.

Fani je ovo ljeto posjetila svoju rodnu Vela Luku odakle je pratitelje počastila još jednom svojom fotkom u badiću, ali na žalost njezinih muških obožavatelja, nedavno je otkrila i da ima dečka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) +2 Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Šarić četiri mjeseca od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem u vrućim hlačicama sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene