fotkala se sa svih strana!

Iva Šarić četiri mjeseca od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem u vrućim hlačicama sve ostavila bez teksta

Iva Šarić Iva Šarić Goran Perešin i Mario Poje/PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: Instagram) Iva Šarić (Foto: John Pavlish) Iva Šarić (Foto: Goran Perišin i Ivan Klekar) +0 Iva Šarić (Foto: Instagram) Galerija

Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografije na kojima su u prvom planu njezine vitke manekenske noge.

Manekenka Iva Šarić prije četiri mjeseca rodila je sina Adriana, kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem, i nakon poroda se brzo vratila u top formu.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Jerko Leko Čisti luksuz Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Na Instagramu se već pohvalila ravnim i isklesanim trbuhom, a sada je u vrućim hlačicama istaknula svoje vitke manekenske noge.

Zgodna Iva fotkala se sa svih strana te je prizorima sve ostavila bez teksta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli I V A 🌷 (@iva__saric)

"Najljepša dama na ovim prostorima", "Mama", "Ljepotica", neki su od komentara koje je dobila ispod fotki, no većina pratitelja joj je samo zalijepilo emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom doima i sinove Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli objavili su tek godinu dana kasnije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Celebrity Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene