Dugo je to krila!

Slatkica iz omiljene serije uspjela je tajiti lijepu vijest čak nekoliko mjeseci, nakon raskalašenosti sada živi potpuno drugačije!

Ashley Olsen - 1 Ashley Olsen - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Olsen - 2 Ashley i Mary Kate Olsen - 3 Ashley Olsen - 1 Ashley Olsen i Louis Eisner - 2 Ashley Olsen i Louis Eisner - 1 Sestre Olsen (Foto: AFP) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Ashley Olsen (Foto: AFP) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) +8 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Ashley Olsen dobila je sina sa svojim suprugom Louisom Eisnerom za kojeg se udala prošle godine.

Američka glumica i zvijezda omiljene serije "Puna kuća" Ashley Olsen dobila je sina sa svojim suprugom Louisom Eisnerom, a sretnu je vijest tajila nekoliko mjeseci.

37-godišnja Ashley koja se u prosincu prošle godine udala za 33-godišjeg Louisa rodila je sina Otta, no nije točno poznato kada, prenosi TMZ.

Par se vjenčao na tajnoj ceremoniji održanoj u privatnoj rezidenciji na Bel-Airu 28. prosinca, a izvori su otkrili da je vjenčanje bilo skromno s ukupno 50 uzvanika i da je trajalo do kasno u noć. Ashleyna sestra blizanka Mary-Kate Olsen i njihova mlađa sestra, Marvelova zvijezda Elizabeth Olsen bile su među gostima.

Ashley i Louis u romantičnoj su vezi od kraja 2017. godine, a šuškalo se da su se zaručili dvije godine kasnije. U javnosti se rijetko zajedno pojavljuju, a crvenim su tepihom prošetali tek 2021. godine.

Sestre Olsen svjetsku su slavu stekle glumeći u hit-seriji "Puna kuća" i bile su omiljene među gledateljima, No posljednjih nekoliko godina izazivaju zabrinutost fanova, naročito Mary Kate, koja izgleda iscrpljeno i mnogo starije nego što uistinu jest, i više ih ne možemo uspoređivati sa slatkicama kakve su nekada bile.

Nekad ih je bilo teško razlikovati, što danas nije nikakav problem jer Ashley izgleda mlađe i zdravije od svoje blizanke. Postoje nagađanja kako se Mary Kate podvrgnula plastičnim operacijama koje, kako se čini i što je slučaj kod mnogih zvijezda, nisu baš bile uspješne. Neki stručnjaci razlog lošeg izgleda glumice pronalaze u njezinoj ovisnosti o nikotinu i pušenju cigareta te lošim životnim navikama.

"Poznato je da Mary Kate puši, a nikotin u duhanu ubrzava starenje. Usto, to može biti i zbog loših faktora iz okoline kao što je zagađen zrak. Kako stari, spustile su joj se i obrve te pojavile izraženije bore oko očiju i usta, a ima i udubine na obrazima", izjavio je američki kirurg Rian Maercks.

Ipak, mnogi vjeruju kako je njezin današnji izgled posljedica dugogodišnje borbe s anoreksijom.

Blizanke Olsen glumačku su karijeru započele u dobi od samo šest mjeseci u seriji "Puna kuća", koju su mnogi od nas rado pratili. Glumile su Michelle Tanner, najmlađu članicu obitelji Tanner izmjenjujući se u scenama. Nakon serije glumile su u filmovima, snimile glazbene albume, a danas se bave modnim dizajnom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene