Hrabro i seksi!

Naša mlada redateljica u rastvorenoj bluzi pokazala više od očekivanog, njezino golišavo izdanje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Arija Rizvić Arija Rizvić Darko Tomas/Cropix 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Arija Rizvić Arija Rizvić - 1 Arija Rizvić - 2 Arija Rizvić - 3 Arija Rizvić - 4 Arija Rizvić - 5 Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić - 1 +12 Arija Rizvić - 3 Galerija

Arija Rizvić pojavila se na premijeri predstave "Lepa Brena project" u golišavom izdanju, u kojem je bila mamac za poglede.

Talentirana domaća redateljica i glumica, 29-godišnja Arija Rizvić, plijenila je poglede na premijeri predstave "Lepa Brena project", koja je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh okupila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo showbuzz Divlji i neodoljivi! Talijan s imidžem zločestog dečka postao je glavni lik mašte žena svih uzrasta, poznate Hrvatice otkrivaju zašto vole zločeste frajere!

Arija se na predstavi pojavila u golišavom i atraktivnom izdanju u kojem je sjajno istaknula i svoju vitku figuru. Nosila je crnu bluzu koja sprijeda ima svega tri gumba i otkriva puno gole kože, a hrabro je pokazala i grudnjak. Bluzu je kombinirala i sa seksi kožnim hlačama koje joj pristaju kao salivene, a izdanjem se pohvalila i na svojem Instagramu, gdje je od pratitelja dobila lajkove i komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Arija Rizvic (@arija_rizvic)

Inače, Ariju mnogi još dobro pamte po ulozi u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", u kojoj je utjelovila lik buntovne Maje Krpan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin, 2006. godina Jelena Perčin - 2 IN magazin: Jelena Perčin - 5 +23 Jelena Perčin Nekad i sad Pogledajte kako je Jelena Perčin izgledala prije 17 godina i dva razvoda, njezin drugi muž tada je još bio maloljetan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene