Baš je zgodna!

Svi su zinuli kada se naša mlada redateljica pojavila na tulumu godine, stigla je u topiću zbog kojeg je krala sve poglede!

Arija Rizvić - 6 Arija Rizvić - 6 Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Arija Rizvić - 5 Arija Rizvić - 7 Arija Rizvić - 2 Arija Rizvić - 3 Arija Rizvić - 4 Arija Rizvić - 1 Arija Rizvić - 8 Arija Rizvić Arija Rizvić Arija Rizvić +8 Arija Rizvić (Foto: Nova TV) Galerija

Arija Rizvić na Severininoj proslavi rođendana pojavila se u topiću koji otkriva trbuh i uskim kožnim hlačama te je pri dolasku ukrala sve poglede.

Talentirana domaća redateljica i glumica, 28-godišnja Arija Rizvić, bila je jedna od brojnih poznatih uzvanika na Severininoj proslavi 50. rođendana.

U moru poznatih domaćih i regionalnih zvijezda, lijepa Arija istaknula se atraktivnim izdanjem u kojem je ukrala svu pažnju pri dolasku u zagrebački klub Mint, u kojem se održalo slavlje.

Mlada glumica i redateljica se na tulumu godine, kako su ga prozvali mnogi od uzvanika, pojavila u uskim kožnim hlačama i čupavom topiću, te je osim golog trbuha, pokazala i zavidnu figuru.

I nedavno se na jednom događaju pojavila u jednom izazovnom izdanju, a tada je nosila prozirni korzet.

Inače, Ariju mnogi još dobro pamte po ulozi u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" u kojoj je utjelovila lik buntovne Maje Krpan.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović - 5 Haris i Melina Džinović - 2 +3 Haris i Melina Džinović - 3 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 1 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 2 +24 Poznati uzvanici na proslavi Severininog 50. rođendana - 3 Celebrity Grašo i Hana iznenadili dolaskom na Severinin rođendan, pogledajte tko se još pojavio na velikom slavlju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene