Oporavlja se

Menadžer glumice progovorio o njenom stanju nakon teške prometne nesreće: ''Obitelj moli za privatnost...''

Anne Heche - 5 Anne Heche - 5 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 5 Anne Heche - 1 Anne Heche - 2 Anne Heche - 3 Anne Heche - 4 Anne Heche - 5 Anne Heche - 6 Anne Heche - 1 Anne Heche - 2 Anne Heche - 3 +17 Anne Heche - 4 Galerija

Nakon tragične nesreće koja se dogodila nedavno, menadžer glumice Anne Heche odgovorio je u kakvom se stanju nalazi glumica.

Anne Heche stradala je u strašnoj prometnoj nesreći u Los Angelesu te je hitno prevezena u bolnicu gdje je bila intubirana i ostala u kritičnom stanju.

Pogledaj i ovo Princ Harry Odlučila se pojaviti Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

Njen menadžer sada je za magazin People otkrio kako se glumica osjeća.

''Njezina obitelj i prijatelji mole vas da molite za nju i poštujete njenu privatnost u ovom teškom trenutku'', rekao je.

Glumica je trenutno stabilno, a potvrdio je i da Anne ima opekotine.

U naselju Mar Vista, Anne se svojim Mini Cooperom zabila u garažu, a automobil i kuća su se potom zapalili. Glumica je uz pomoć hitnih službi izvučena na nosila i hitno prevezena u bolnicu, a tamo je navodno intubirana i nalazi se u teškom stanju, piše Daily Mail.

Vlasnik kuće u koju se zabila je neozlijeđen, a šteta od požara ostala je prilično velika, a prema pisanju američkih medija njezin je automobil potpuno izgorio, a vatru na kući gasilo je 59 vatrogasaca punih sat vremena.

Naime, Anne je najpoznatija po ulogama u brojnim filmovima 1990-ih, uključujući “Šest dana, sedam noći”, “Donnie Brasco” i “Znam što si radila prošlog ljeta”, a ono po čemu je ostala poznata je i veza s američkom voditeljicom Ellen DeGeneres.

Njihova veza punila je medijske stupce krajem devedesetih godina s obzirom da je tema homoseksualnih veza tada još bila vrlo kontroverzna, a dvije dame zajedno su bile nekoliko godina.

Život glumice bio je vrlo tragičan. Naime, glumica je imala čak četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Susan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Cynthia preminula je još kao beba zbog srčane mane. Brat Nathan poginuo je u prometnoj nesreći prije nego je uspio završiti srednju školu.

U nekoliko navrata, Anne je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao i da njena majka nije učinila ništa da ju zaštiti, a ove situacije glumica je opisala 2001. u svojim memoarima ''Call Me Crazy'' u kojima je iznijela gnjusne činjenice protiv svojih roditelja.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Indira Levak - 4 Indira Levak +19 Indira Levak Celebrity Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene