"Kakav prekrasan dan!"

U domu naše glumačke dive ovih se dana slavilo, a na račun godina dobila je lijepe riječi: "Super izgledaš!"

Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović s kćeri - 1 Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot Djeca Anje Šovagović i Dragana Despota - 9 Djeca Anje Šovagović i Dragana Despota +22 Anja Šovagović Despot Galerija

Anja Šovagović-Despot proslavila je 61. rođendan, a dio čestitki pristigao joj je i putem društvenih mreža.

Naša glumačka diva Anja Šovagović-Despot proslavila je 61. rođendan, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

"Kakav prekrasan dan!", napisala je Anja uz fotografije na kojima pozira sa širokim osmijehom na licu i s rođendanskom tortom te crvenom ružom u rukama.

"Sretno ti Anja! Živa i zdrava dugo bila", "Sretan ti, najsretniji! Super izgledaš", "Lijepo nosiš svoj život! Sretno!", "Sretan i blagoslovljen rođendan", "Sretan rođendan uz one koji sreću dijele s vama", samo su neke od čestitki koje je dobila u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

Anja je nedavno privukla veliku pozornost na dodjeli ovogodišnjih Porina gdje se pojavila u društvu kćeri Ane s kojom je zagrljeno pozirala, a koju je dobila sa suprugom Draganom Despotom.

Mama i kći odlučile su se za crnu modnu kombinaciju - Anja je nosila široku kratku suknju iskombiniranu s crnim sakoom, kratkim topom i visokim potpeticama. Pored nje, stajala je Ana u crnoj haljini i čipkastom sakou, a na nogama je imala duboke crne čizme.

Pogledaji ovo Anja Šovagović Despot inMagazin Naša glumačka diva ne skriva koliko joj nedostaje otac: "On je ostavio zaista jedno ogromno blago na filmu, televiziji i u kazalištu"

Ana se prije nekoliko mjeseci pojavila sa slavnim roditeljima na zagrebačkoj premijeri filma "Bosanski lonac", gdje je nasmiješena i dobro raspoložena pozirala fotografima.

Ana, inače ima diplome i iz engleskog jezika i književnosti, ali i iz francuskog jezika i književnosti. Prije dvije godine je u Puli predstavila svoj preddiplomski crtani film "Jaje" za koji je napisala scenarij, izvela animaciju, režirala ga i sinkronizirala.

Pogledaji ovo Anja Šovagović i Dragan Despot Celebrity Naš glumački par stao je pred oltar nakon četiri dana veze, a svoju priču koja i dalje fascinira javnost ovih dana posebno slave!

Anja i njezin suprug Dragan jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Martin Kemp Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton, princ William Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 13 Taylor Swift i Travis Kelce - 10 Taylor Swift i Travis Kelce - 6 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 +25 Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene